Bed and Breakfast Delden: zelfgemaakte taart en Deldense hartelijkheid

Geplaatst op: 08 december 2015

Er komt een nieuwe Bed and Breakfast in Delden. Aan de markstraat  in dit stadje in Overijssel beginnen Peter en Marcel Hasperhoven hun Bed and Breakfast 'Den Soeten Inval' met twee gastenverblijven.

Monumentale Bed and Breakfast

Het pand betreft er één met een monumentale status en werd gebouwd omstreeks 1900. Om de Bed and Breakfast te realiseren werd het pand 9 maanden lang helemaal door Peter en Marcel opgeknapt. Eerder was er een schildersbedrijf in gevestigd.  Achter het pand is de oude opslagschuur afgebroken en opnieuw opgebouwd. Aan de buitenkant van het monumentale pand is weinig veranderd; alleen de voordeur kreeg een andere plaats.

'Het liefste Italië, maar Delden is ook prachtig'

Het liefst waren ze een Bed and Breakfast in Italië begonnen, maar een zaak starten in een land waar je de taal niet spreekt is lastig, vertelt het stel. Delden is heel wat anders volgens de twee: 'Het heeft niets van Italie, behalve dat het er prachtig is'.

B&B met Deldense hartelijkheid

Alleen de gastenkamers van de Bed and Breakfast moeten nog worden ingericht. De B&B-houders in spé zien het al helemaal voor zich om hun gasten met zelfgebakken taart en Deldense hartelijkheid te ontvangen. De eerste gasten worden half december verwacht.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!