Eerste groene Bed & Breakfast-vlag voor B&B De Voshaar

Geplaatst op: 08 oktober 2016

Marieke van de Kolk en Peter Geluk van B&B de Voshaar in Laren (Gelderland) kregen zojuist de allereerste groene Bed & Breakfast-vlag uitgereikt!  De groene Bed & Breakfast-vlag is er speciaal voor de deelnemers van Bedandbreakfastboeken.nl.

APRIL-ACTIE: GRATIS GROENE B&B VLAG

Deelnemers van Bedandbreakfastboeken.nl kunnen in de maand april gratis de groene Bed and Breakfast-vlag ontvangen. U betaalt alleen de verzendkosten ad €6,95. Neem contact met ons op om ook een Bed & Breakfast-vlag te ontvangen!  

B&B of uzelf fotograferen met vlag? 

Plaats de foto van uzelf en/of uw b&b met de groene vlag op social media en tip ons. Wij plaatsen de foto vervolgens op uw B&B-vermelding en plaaten de vermelding 2 maanden op onze voorpagina! 

B&B de Voshaar in Laren (Gelderland)

Bij de oprichting, ongeveer 5 jaar geleden, startten Peter en Marieke met één gastenverblijf. Inmiddels is De Voshaar uitgegroeid is tot een populaire B&B met vier romantische en vrijstaande gastenverblijven. Sinds kort beschikt de B&B in Laren Gld zelfs over een hottub.

Rink de Vries, eigenaar van Bedandbreakfastboeken.nl, is tijdens zijn bezoek nog meer onder de indruk geraakt van de kwaliteit en service die door Peter en Marieke geleverd wordt.

B&B De Voshaar sloot zich vrijwel direct na haar (en onze) start in 2011 aan bij onze website Bedandbreakfastboeken.nl. Niet voor niets siert de groene Bed & Breakfast-vlag dan ook als eerste de gevel van deze bijzondere B&B in Laren (Gld).

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!