Foutje in Google: ongenode Bed and Breakfast-gasten

Geplaatst op: 09 december 2015

Laurens uit Brugge krijgt continu ongenode gasten aan de deur die op zoek zijn naar een Bed and Breakfast. Het is een foutje in Google: de marker staat in Google Maps aan de verkeerde kant van het weten, met als gevolg dat toeristen denken bij een Bed en Breakfast aan de deur te staan.

"This is not a B&B"

Op het glas van zijn woning prijkt sinds kort de boodschap "This is not a B&B". Het moet zorgen voor het einde van het legertje aan toeristen dat zijn woning sinds de onjuiste vermelding in Google bezoekt met de bedoeling bij hem te komen overnachten en ontbijten. Bij Laurens zijn ze aan het verkeerde adres: 'Ze moeten bij een Bed en Breakfast aan de overkant van het water zijn'. Ook de échte B&B is niet blij met de situatie en denkt dat een wagen van Google een foutje heeft gemaakt. 

Google-tip voor Bed & Breakfast

Een tip van de redactie van Bedandbreakfastboeken.nl: zorg ervoor dat je met een Google-account een onjuiste vermelding verwijdert. Het kan even duren voor het verwerkt is, maar zodra dit het geval is kun je door in te loggen met een Google account in 'Google Mijn Bedrijf' zelf een juiste vermelding aanmaken en de marker op de juiste plaats zetten. Handig om te doen is dit ook voor B&B's die nog geen vermelding in Google hebben. Vermeldingen in Google Maps worden vaak behoorlijk hoog op de pagina met zoekresultaten van Google geplaatst. Het aanmelden in Google Maps kan dan ook voor veel bezoekers op de Bed & Breakfast-website zorgen!

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!