Nieuwe Bed and Breakfast Klooster in Goirle

Geplaatst op: 02 september 2013

Samen trouwden ze in het historische pand. Zondag ontvingen ze er in hun nieuw geopende Bed and Breakfast in Brabant hun eerste gasten. Het is het verhaal van  Frans (60) en Anke Naalden (44). De Bed and Breakfast is geopend in een pas gerenoveerd pand en draagt de naam ‘Klooster Nieuwkerk’. Logeren is nu mogelijk voor iedereen die wil genieten van dit historische pand uit het jaar 1913.

Met deze Bed and Breakfast in Goirle, vlakbij Tilburg hopen de eigenaren in de toekomst hun vermoeide bezoekers opgeladen uit te kunnen zwaaien. Met veel inzet en liefde hebben zij Bed and Breakfast Klooster Nieuwkerk verbouwd tot een luxe oase. Het Bed and Breakfast-hotel op Landgoed Nieuwkerk telt 22 gastenkamers, met in totaal plaats voor 40 gasten. De goedkoopste eenpersoonskamer kost slechts 25 euro per nacht.

Mensen die vastgelopen zijn helpen
‘Wij zijn zorgzame types en er is plaats voor iedereen bij Bed and Breakfast Klooster Nieuwkerk’, vertelt Anke Naalden aan een plaatselijke krant.
Ze hopen dat hun gasten tevreden en uitgerust thuiskomen en met een goed gevoel terugdenken aan hun verblijf in de Bed and Breakfast ‘Klooster Nieuwkerk’. Er moet daarbij ook gedacht worden aan mensen die een burn-out hebben gehad of hier tegenaan zitten.

Een oase van rust voor de gasten
Er wordt voor de gasten van de Bed and Breakfast dan ook zoveel mogelijk rust gecreëerd. Voor mensen die op een bepaalde manier zijn vastgelopen staat het stel samen klaar. Er is daarom geen avondrestaurant, maar voor dagrecreanten wordt een beperkte kaart aangeboden door de eigenaren. Om vijf uur sluit het dagrestaurant en de gasten van de B&B kunnen desgewenst gebruik maken van restaurants in Goirle. Het stel wil hiervoor een pendeldienst aanbieden, zodat de gasten ook van een glas wijn kunnen drinken.
 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!