Online Startersgids Bed and Breakfast heeft succes

Geplaatst op: 15 april 2013

Een Bed & Breakfast starten wordt makkelijker door de informatie uit de Online Startersgids. Een informatiepagina van bedandbreakfastboeken.nl die door steeds meer starters gevonden en gebruikt wordt.

Bed & Breakfast in Nederland starten

De gids helpt je te ontdekken of het starten van een B&B in Nederland iets voor je is en geeft je praktische ‘tools’ bij het starten van je eigen onderneming. Met de Online Startersgids B&B  willen we starters kort en bondig nuttige informatie geven. Volgens ons is daar geen langdradig boek of handboek voor nodig. Bij bedandbreakfastboeken.nl willen we niet perse de grootste, maar veel liever de beste B&B-website zijn. Dat geldt ook voor onze online startersgids met gratis informatie voor het starten van een B&B. Regelmatig ontvangen wij e-mails van dank voor onze service en beantwoording van vragen van verhuurders, consumenten en starters. Daarin onderscheiden wij ons van sommige collega-websites.’’, aldus de eigenaar van de website.

Beweegredenen starten Bed en Breakfast

Bij het maken van de juiste keuze spelen vooral beweegredenen een grote rol. Thuis werken, in contact komen met leuke mensen of een aanvulling op het inkomen zijn veelgehoorde redenen om een Bed & Breakfast. Natuurlijk zijn er ook nadelen, of anders gezegd: zaken die u moeten liggen om het runnen van een Bed & Breakfast leuk te vinden.

Wetten, regels, marketing en financiën voor B&B

De pagina geeft ook antwoord op vragen over wetten en regels voor Bed and Breakfast, maar biedt ook handige tips voor financiële aspect. Veel mensen worden op weg geholpen met de online startersgids bij de promotie van hun pas gestarte Bed and Breakfast. Vragen over het selecteren bij vermeldingen en zoekmachinemarketing komen ook aan bod. De pagina verwijst naar 7 websites waar u gratis vermeld kunt worden. Er zijn organisaties waar u zich in veel gevallen moet registreren zoals de Kamer van Koophandel, maar er zijn ook organisaties waar een registratie niet wettelijk vereist is, ook dat is goed om te weten.

Cijfers voor ondernemingsplan Bed & Breakfast

Wie van start wil gaan met de B&B kan op de website ook cijfers over toerisme in Nederland zijn via de website te vinden, die van pas komen bij het schrijven van een ondernemingsplan. Wie daarbij tegen vragen aanloopt kan via het contactformulier op bedandbreakfastboeken.nl vragen insturen.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!