Partnerembleem en banner Bedandbreakfastboeken.nl

Geplaatst op: 15 juni 2015

Het plaatsen van ons partnerembleem is de beste manier om te voldoen aan de linkvoorwaarde. Zo houden we onze positie in Google vast en kunnen we deze verder verstevigen. Bovendien schept het embleem vertrouwen en wordt hij alleen gevoerd door deelnemers van onze website.  Bent u geen deelnemer en wilt u ons helpen, dan kunt u wel onze gewone banner op uw website plaatsen. 


Waar plaatsen?

Plaats hem in de footer van uw website (onderkant) of op een tekstpagina over uw Bed & Breakfast. Plaatsing op een linkpagina hebben we liever niet, omdat dit minder effectief is. Hartelijk dank!


Hoe plaatsen?

Het toevoegen kan door gebruik van onze html-code of door het embleem als afbeelding + link te uploaden op uw website.

  • HTML-code

Om het partnerembleem direct werkend in uw website te implementeren kunt u onderstaande html-code in de code van uw website plakken. Lukt het niet? Vraag uw webmaster om dit voor u in orde te maken. Klik hier voor de code.

  • Afbeelding + link toevoegen

Om éénvoudig het partnerembleem te plaatsen kunt u onderstaande .png afbeelding opslaan (rechtermuisknop + afbeelding opslaan) en op uw website plaatsen. Vervolgens selecteert u de afbeelding en voegt u daaraan www.bedandbreakfastboeken.nl als hyperlink toe.

Partner-embleem


Eigen website, maar geen deelnemer?

Heeft u een eigen website, maar bent u geen deelnemer van onze website? Dan zien we graag dat u onderstaande afbeelding (in plaats van bovenstaande) gebruikt. U kunt deze opslaan en daarna op uw website oploaden. Vervolgens koppelt u daaraan www.bedandbreakfastboeken.nl als link. Hartelijk dank!

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!