Recreatie-ontwikkelaar gezocht door Balk

Geplaatst op: 05 november 2012

Het Friese plaatsje Balk zoekt een ondernemer voor de ontwikkeling van een haven met recreatievoorzieningen. Gedacht kan worden aan een haven met Bed&Breakfast, hotel, recreatieappartementen en/of een restaurant.

Havenkwartier
De gemeente Gaasterlân-Sleat, waar Balk gelegen is, wil een Havenkwartier ontwikkelen van ruim 15.000 m2, om de plaats nog aantrekkelijker te maken voor de watersport. Gaasterlân staat bekend om de watersportmogelijkhedenheden. In dit geval zijn veel horeca- en recreatie-ondernemingen te vinden, waaronder ook vele Bed and Breakfast’s.

Procedure
De partij die het Havenkwartier gaat ontwikkelen wordt eigenaar van het gebied en krijgt volgens de gemeente veel vrijheid om eigen ideeën te realiseren. Er is een selectiefase waarvoor zowel individuele als samenwerkingsverbanden van bedrijven zich kunnen inschrijven. Initiatiefnemers kunnen tot en met vrijdag 1 februari hun interesse bij de gemeente kenbaar maken.

Aan de hand van de binnengekomen inschrijvingen selecteert de gemeente 3 partijen. Zij worden gevraagd om een schetsontwerp aan te dragen. Op basis van dit ontwerp en het financiële vooruitzicht wordt vervolgens een ondernemer gekozen.

Bekijk ook de video van de gemeente:

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!