Toerisme Gids zoekt schrijvers

Geplaatst op: 26 januari 2013

Toerisme Gids Nederland zoekt jou! Voor iedere provincie schrijven wij een Toerisme Gids, met leuke tips en bezienswaardigheden om vanuit een Bed&Breakfast te bezoeken! 

Vind je het ook leuk om te schrijven? Schrijf dan een leuke tekst van ca. 400 woorden, met gebruik van tussenkopjes en laat de termen 'Bed and Breakfast', 'Bed & Breakfast', 'Bed en Breakfast' regelmatig in de tekst voorkomen.

Wij ontvingen onlangs een nieuwe tekst voor de provincie Brabant. De pagina gaan we zelf aanvullen met interessante links. Bekijk hier het voorbeeld van een tekst online. Voor iedere provincie zijn we nog op zoek naar teksten! Door de tussenkopjes kunnen we teksten namelijk gemakkelijk combineren.

Mail uw bijdrage
Vind je het leuk ervaring op te doen met schrijven voor een leuke toeristische website? Mail uw tekstnaar onze redactie en we plaatsen de tekst in onze Toerisme Gids Nederland. Natuurlijk kun je ons als jouw bijdrage geplaatst is als referentie op je CV noteren! 

Wij kijken uit naar jouw inzending!
Redactie Toerisme Gids Nederland

De ingezonden teksten kunnen voor verschillende doelen gebruikt worden en worden daarom intellectueel eigendom van B&B Reserveringen.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!