Tuinfair bij Bed & Breakfast en meer tips voor Pinksteren

Geplaatst op: 16 mei 2013

Dit jaar organiseert Bed en Breakfast De Titelroas voor vierde keer een Tuinfair rondom haar bed and breakfast. In de vorige jaren werd de fair door ruim 600 bezoekers bezocht. De eigenaren willen er een een jaarlijks terugkerend evenement van maken. Met meer standhouders en meer variatie van aanbod is de fair dit jaar groter opgezet dan andere jaren. De tuinfair vindt plaat op 20 mei. (2e pinksterdag) Bezoekers zijn welkom vanaf 13.00 uur 's midags. De entree bedraagt €2,00, maar daarvoor kan iedere bezoeker behalve het bezoeken van de fair ook gratis een kopje koffie met cake voor krijgen op het terras van de Bed and Breakfast in Nijega (Boek een B&B in Friesland). Contactgegevens en meer informatie  vindt u op de website van de B&B.

Wie wil zien hoe schapen gescheerd worden kan tijdens op 18 mei terecht bij  het NK schaapscheren in Exloo. (Drenthe) Diezelfde dag is er ook de Exloërjaarmarkt plaats. Bezoekers zijn welkom van 10.00-17.00 uur en de toegang is gratis. Voor een Bed and Breakfast in Exloo of andere plaatsen in Drenthe  kunt u op onze website terecht .

In Overijssel wordt op Zondag 19 en maandag 20 mei KunstenLandschap georganiseerd. Kunst langs een fiets- en wandelroute van 12 km, waarbij gestart kan worden bij het dorpsplein Lonneker en TwentseWelle in Roombeek. Het evenement vindt plaats tussen11.00-17.00 uur. Meer informatie vindt je via www.kunstenlandschap.nl. Tips voor een Bed and Breakfast in Overijssel  vindt je natuurlijk ook op onze website.

Wie een weekendje weg wil in een Bed and Breakfast in Zeeland  kan tijdens Pinksteren een bezoek brengen aan het Open weekend op struisvogelboerderij Monnikenwerve. Het open weekend vindt plaats op18, 19 en 20 mei en duurt deze dagen van 10.00-18.00 uur. De entree is gratis en de boerderij is gevestigd aan de Hogeweg 1 in Sluis. Meer info via: www.destruisvogel.nl.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!