Hertog-Inn in Rijpwetering, Zuid-Holland - Nederland

Bed and Breakfast Hertog-Inn

Rijpwetering, Zuid-Holland, Nederland

Bed and Breakfast Hertog-Inn in Rijpwetering ligt in Zuid-Holland en is ideaal voor een weekendje weg in Nederland. Op onze 17e eeuwse boerderij in een herbouwde paardenstal hebben wij twee kamers  met ieder een eigen badkamer gerealiseerd.… lees verder

 

Per nacht vanaf€ 95,00

Mail vrijblijvend de eigenaar van Hertog-Inn

???accommodation.contact_form???
  • U ontvangt na verzenden het telefoonnummer / e-mailadres van de verhuurder per e-mail.

    Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad de som

Accommodatie

Bed and Breakfast Hertog-Inn in Rijpwetering ligt in Zuid-Holland en is ideaal voor een weekendje weg in Nederland. Op onze 17e eeuwse boerderij in een herbouwde paardenstal hebben wij twee kamers  met ieder een eigen badkamer gerealiseerd. Tussen de kamers ligt de zitkamer  voor algemeen gebruik, hier is gelegenheid voor het doen van spelletjes en het  nuttigen van een drankje.

Luxe gastenkamers

In 2009 hebben wij de verbouwing van de koestal naast de boerderij afgerond,  hier is beneden een leskeuken met twee vergaderruimtes ontstaan en boven zijn drie luxe gastenkamers met ieder een eigen badkamer gebouwd. Ook hier is een gemeenschappelijke ruimte waar het goed toeven is met een boek en een drankje. Op alle kamers is het mogelijk koffie en thee te zetten. Op alle kamers is televisie en door de gehele B&B is Wifi beschikbaar.

Deze accommodatie heeft nog geen foto's toegevoegd.

Faciliteiten

Een overzicht van de faciliteiten.

Deze accommodatie heeft nog geen faciliteiten toegevoegd.

Adres

Hertog-Inn
Achterdijk 2
2375 XJ
Rijpwetering

Kaart

Omgeving

Bed and Breakfast Hertog-Inn ligt in Kaag en Braassem; een oase van rust en ruimte in het Groene Hart van de Randstad. Een gebied met water en groen, met palingrokerijen, met de meeste boeren die zelf kaas maken, met de meeste schaatsers van Nederland, met fietspaden, met wandelroutes, maar ook met skeeler-, kano- en sloepenroutes.

Een gebied met vele eilanden. Een gebied zonder sluiswachter, de sluis is handbediend en dat mag je zelf doen. Een gebied met meer water dan Friesland en met heel veel bezienswaardigheden in de omgeving. Denk aan op de fiets naar de mooiste stad van het roemruchte Graafschap Holland, de historische stad Leiden dus. Maar ook de Bollenstreek, de landgoederenzone, het Noordzeestrand en natuurlijk de Hollandse Plassen binnen fietsafstand.

Een gebied waar heel goed zichtbaar is hoe Nederland is ontstaan en hoe de polders in West-Nederland droog gehouden worden. Kaag en Braassem is de gemeente met de meeste molens van Nederland. Kinderdijk heeft de naam. Kaag en Braassem heeft ze staan.

Een gebied om te onthaasten, maar ook een gebied om te ontdekken. Dat ontdekken doe je het beste wandelend, met de fiets of met boot. Een fiets, kano, sloep of zeilboot kan natuurlijk gehuurd worden. En wilt u niet zelf aan het stuur zitten, dan kunt u kiezen voor een van de rondvaarttochten, vertrek vanaf onze steiger.

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen reviews gevonden.

Beoordeel uw bezoek aan Hertog-Inn

Beoordeel uw bezoek aan {0}
  • U ontvangt na verzenden het telefoonnummer / e-mailadres van de verhuurder per e-mail.

    Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad de som