Bed en Breakfast Finkum-Feinsum - B&B Friesland

Bed and Breakfast Finkum-Feinsum (Friesland)

Een Bed and Breakfast Finkum-Feinsum is hier eenvoudig te boeken en biedt u uitstekend de mogelijkheid om Friesland te verkennen. Friesland is ideaal voor een weekendje weg in Nederland vanwege de mooie natuur en de vele watergebieden. Finkum is een dorpje in de gemeente Leeuwarderadeel vlakbij de plaats Stiens en de dorpjes Jelsum en Hijum, waar u kunt overnachten in een Bed and Breakfast. Finkum is waarschijnlijk ontstaan rond een buitenverblijf van het Klooster Mariëngaarde in Hallum. Leuk om te weten als u een Bed and Breakfast in Finkum-Feinsum (Friesland) gaat boeken.

Bed and Breakfast Friesland - bijzondere overnachting Finkum-Feinsum

Tijdens uw verblijf bij Bed and Breakfast Finkum-Feinsum zult u zich niet vervelen. Na een bijzondere overnachting in uw Bed and Breakfast in Friesland bezoekt u vanuit Finkum-Feinsum bijvoorbeeld de Dekemastate in Jelsum, genoemd naar de familie Dekema die in de 16e eeuw in de state woonde. Een stins (steenhuis) of state is een voormalige burcht of landhuis. Rondom het gebouw ligt een klassieke tuin. Deze bestaat uit een ommuurde tuin, die voornamelijk als moestuin wordt gebruikt en een parkachtig gedeelte. Hier kunt u in het voorjaar vanuit uw Bed and Breakfast in Friesland veel stinsenplanten bewonderen.

Bed en Breakfast Friesland, B&B Finkum-Feinsum

Wilt u wandelen of fietsen bij vanuit een Bed en Breakfast in Friesland, dan is Finkum-Feinsum een mooie locatie. De B&B accommodaties liggen in de buurt van het waddengebied. Boek nu een B&B in Finkum en geniet van een heerlijk bed en ontbijt in één van onderstaande B&B’s in Friesland te Finkum-Feinsum. 

B&B Bij De Graaf

B&B Bij De Graaf in Finkum-Feinsum, Friesland - Nederland

Finkum-Feinsum, Friesland, Nederland

U belt aan, de deur zwaait open en u wordt vrolijk ontvangen door uw gastvrouw. Zij heeft er veel plezier in mensen in haar huis te mogen ontvangen. U zult bij haar een speciale gast zijn. Bij…

Per nacht vanaf€ 80,00Bekijk ›