Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting

Geplaatst op: 20 augustus 2013

De vesting Slot Loevestein met Bed and Breakfast, een 650 jaar oude vesting in Poederoyen bij Zaltbommel, zoekt een bewoner. De nieuwe beheerder moet in de dienstwoning van de vesting gaan wonen, en hierbij gasten van de nieuw gevestigde Bed and Breakfast gaan verzorgen.

Overdag is de bewoner de beheerder van het slot en ´s avonds is hij verantwoordelijk voor de veiligheid binnen de vesting. De nieuwe beheerder mag eventueel samen met een partner de vesting gaan bewonen. 

De Bed and Breakfast in Slot Loevestein
Bent u benieuwd naar de Bed & Breakfast? Wanneer u door de toegangspoort de vesting binnenkomt, voelt u direct de historische sfeer van Slot Loevestein. Er ligt een straatje met soldatenhuisjes, een taveerne (oude kroeg/herberg) en een imposante kastanjeboom. Met het uitzicht op het kasteel doet de vesting herinneren aan vroegere tijden.

Hostorische sfeer
Als u door de toegangspoort de vesting betreedt, wordt u direct opgenomen in de historische sfeer van Loevestein. Het straatje met de soldatenhuisjes, de taveerne, imposante kastanjeboom en het uitzicht op het kasteel herinneren aan vroeger tijden. Onze gastvrouw / - heer ontvangt u vriendelijk. Overnachten doet u hier in rust en stilte, en ‘s ochtends kunt u er ontbijten met ambachtelijke ingrediënten.

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!