Bloemenmarkt in Groningen

Geplaatst op: 28 maart 2017

Weekendje Groningen

Ook komend jaar staat op Goede Vrijdag, 30 maart 2018, de binnenstadvolledig in het teken van bloemen en planten tijdens de jaarlijkse Bloemenjaarmarkt. Deze bloemenmarkt, in de volksmond bloemetjesmarkt genoemd, vindt traditioneel plaats op de laatste vrijdag voor Pasen en is de grootste bloemen- en plantenmarkt van Noord-Nederland. Wie er een gezellig weekendje van wil maken, boekt natuurlijk een bed en breakfast. Bekijk ook 10+ Weekendje Groningen Tips.

Bloemenmarkt Groningen: Bed and Breakfast boeken?

'Honderd kramen, honderd duizend bezoekers'

De markt bestaat uit meer dan honderd kramen, over de binnenstad van Groningen verspreid. Alles wat met bloemen en planten te maken heeft is er te vinden: verse snijbloemen, grote en kleine kamerplanten, bloembollen, zaaigoed, tuin- en kuipplanten, maar ook gereedschap en andere tuinartikelen.
De Bloemenjaarmarkt trekt jaarlijks zo’n honderd duizend bezoekers, zowel uit Nederland als Duitsland. Sommigen daarvan overnachten in een bed and breakfast, anderen reizen per touringcar terug naar hun thuisbestemming. Wilt u van uw bezoek aan de bloemenmarkt een weekendje Groningen maken met een B&B-overnachting? Bekijk het aanbod van Bed and Breakfast Groningen.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!