Freedom Bed & Breakfast Bus in Sevenum, Limburg - Nederland

Freedom Bed & Breakfast Bus

Sevenum, Limburg, Nederland

Kom slapen in een heuse 18 meter lange stadsbus op een uniek stukje natuurgebied. Volop privacy. Ideaal voor gezinnen met kinderen en rustzoekers. De Freedombus staat op een steenworp afstand van attractiepark Toverland en natuurpark de Peel… lees verder

 

Per nacht vanaf€ 100,00

Legenda

Beschikbaar *KortingBezetGeselecteerde aankomstdatum

* Onder voorbehoud van
acceptatie door verhuurder.

Mail vrijblijvend de eigenaar van Freedom Bed & Breakfast Bus

???accommodation.contact_form???
  • U ontvangt na verzenden het telefoonnummer / e-mailadres van de verhuurder per e-mail.

    Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad de som

Accommodatie

Kom slapen in een heuse 18 meter lange stadsbus op een uniek stukje natuurgebied. Volop privacy. Ideaal voor gezinnen met kinderen en rustzoekers. De Freedombus staat op een steenworp afstand van attractiepark Toverland en natuurpark de Peel. 

Roermond outlet is op 25 minuten, historisch Venlo op 10 minuten  en in 30 minuten zit je in hartje Duisburg, Duitsland.

Tevens is er een romantische authentieke boerenschuur waar je je terug in de tijd waant.  In de schuur staat een heerlijke open haard en onze gasten zijn allemaal aangenaam verrast door de sfeer die er hangt.  Je slaapt op een bed van strobalen van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op zowel de open haard als de natuurlijke tuin.

Deze accomodaties lenen  zich uitstekend voor mensen die gewoon eens samen willen zijn zonder afleidingen van de huidige wereld als televisie etc. Zowel voor ouders als voor kinderen is het een paradijsje hier.

 

Tarieven

In de Freedom bus kunnen vier personen makkelijk slapen, kinderbedjes zijn er zo bij gezet. Tarief is 100,- p.n. en 5,- p.p. voor ontbijt.

De romantische authentieke boerenschuur is  geschikt voor twee personen. Er staat een twee persoonsbed van strobalen en er kunnen makkelijk slaapplaatsen bij gecreëerd worden. Tarief is 100,- p.n. en  5,- p.p. voor ontbijt.

Betalingsvoorwaarden

Betaling graag contant bij aankomst.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annuleren verwachten we dat je de helft van het originele bedrag naar ons overmaakt.

Schoonmaakkosten

Wij gaan ervan uit dat je de accomodatie in ieder geval net zo netjes achterlaat als dat je deze aangetroffen hebt. De bedden verschonen, poetsen en stofzuigen doen wij gewoon ;-)  

Deze accommodatie heeft nog geen foto's toegevoegd.

Faciliteiten

Een overzicht van de faciliteiten.

Deze accommodatie heeft nog geen faciliteiten toegevoegd.

Adres

Freedom Bed & Breakfast Bus
Tongerlo 17
5993 NS
Sevenum

Kaart

Omgeving

De Freedom Bed & Breakfast Bus ligt aan de rand van natuurgebied de winkel, een gebied wat van oorsprong moeras was en nu in ere hersteld wordt. Op ca. 15 minuten rijden  ligt het natuurpark "de grote peel" waar het aangenaam wandelen en fietsen is. Voor de jeugd is er op locatie een kabelbaan, trampoline en boomhut. Attractiepark Toverland (op steenworp), natuurspeeltuin Klein Zwitserland op 15 min. en het Duitse speelpark Irrland ligt op ca. 30 min.

Een luxe 3 sterrensauna is op ca. 20 min.

Er zijn volop huisdieren aanwezig (poezen en hond)  en je eigen huisdier is ook welkom.

Tevens hebben we 3 jonge kerkuilen rondfladderen nu. (september 2016) wat geweldig is om te horen en zien.

Lekker langs de maas fietsen of wandelen kan hier natuurlijk ook.

Restaurants

In de omgeving is volop keuze uit restaurants. We adviseren je graag welke past bij jou/ jullie als we je ontmoet hebben en weten waar e zin in hebt.

Winkelen

Outlet Roermond is op 30 min. en de historische binnenstad van Venlo is voor veel gasten een welkom uitje.

Musea

Het Limburgs museum in Venlo trekt veel bezoekers, het kleine streekmuseum ligt om de hoek.  De kasteeltuinen van Arcen zijn zeker een bezoekje waard

Wellness

Er zit een erg fijne 3 sterrensauna op ca. 20 min. Hie rkan je gerust een dagje vertoeven. In Arcen liggen de thermaalbaden waar de gasten in 2.5 of 4 uur helemaal tot rust kunen komen en de weldaad van de bronnen ervaren.

Fietsen en wandelen

Heel de omgeving leent zicht uitstekend om te fietsen en/of wandelen. Natuurlijk is de Peel in deze de grootste trekker maar langs de maas fietsen/ wandelen is natuurlijk ook volop genieten. Onze locatie ligt in de natuur dus je hoeft de plaats niet af als je van denatuur houd.

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen reviews gevonden.

Beoordeel uw bezoek aan Freedom Bed & Breakfast Bus

Beoordeel uw bezoek aan {0}
  • U ontvangt na verzenden het telefoonnummer / e-mailadres van de verhuurder per e-mail.

    Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad de som