Informatie Bed & Breakfast Boeken

Al 7 jaar maken wij de B&B-markt inzichtelijk!

Bedandbreakfastboeken.nl is al 7 jaren dé website voor liefhebbers en aanbieders van Bed and Breakfast in Nederland en daarbuiten. De website Bed & Breakfast Boeken wordt geëxploiteerd door het Groningse bedrijf B&B Reserveringen. Iedere dag werken we er vanuit Groningen aan om van Bedandbreakfastboeken.nl de website te maken met het beste aanbod van Bed & Breakfast. Met ons platform maken we het vinden en boeken van een Bed & Breakfast gemakkelijk!

Uw B&B adverteren op Bed & Breakfast Boeken?

Wilt u ook uw B&B op onze website adverteren? Via ons aanmeldformulier kunt u zich aanmelden. Ook vindt u er meer informatie.

Bed and Breakfast adverteren

B&B Boeken

Bedandbreakfastboeken.nl, ook wel B&B Boeken genoemd, is het platform waar aanbieders en liefhebbers van kleinschalige accommodaties samenkomen. Via een gebruiksvriendelijke boekingsmodule kan direct online het verblijf in een Bed and Breakfast geboekt worden. Door het boeken van B&B’s makkelijker te maken levert bedandbreakfastboeken.nl een bijdrage aan de groeiende populariteit van Bed and Breakfast in Nederland en de rest van Europa. Bekijk ook eens de Charmehotels of B&B's in Belgiëde Zimmerfrei in Duitsland en Chambres d’hôtes in Frankrijk.

Concept van Bed & Breakfast Boeken

Het concept onderscheidt zich van andere websites door de gunstige voorwaarden voor deelnemers. Onze bed-and-breakfast-boeken-website is gebaseerd op de bestaande hotelboekingsites, maar is gericht op kleinschalige accommodaties.  Wij onderscheiden ons op een aantal belangrijke punten:

  1. Lage vaste deelnamebijdrage
  2. Geen commissies
  3. Bijzondere selectie van accommodaties
  4. Overzichtelijke website
  5. Vrijblijvend contact via contactformulier of direct boeken

Uit eigen onderzoek blijkt dat bij de grotere boekingssites reserveringskosten, commissies en administratiekosten steeds verder stijgen.  In veel gevallen betaalt de gast daardoor 10% meer dan nodig is.  Wij van Bedandbreakfastboeken.nl werken zonder commissies.

Overkoepelende organisaties vragen voor een advertentie jaarlijks vaak honderden euro's. Deelname kost bij ons slechts €35,- per 12 maanden, ongeacht het aantal aanvragen dat wordt gegenereerd voor de accommodatiehouder. Op Bedandbreakfastboeken.nl is iedere betaalde vermelding bovendien een uitgebreide!

Bedandbreakfastboeken.nl behoort al 7 jaren tot de best gevonden Bed and Breakfast-websites van Nederland. Iedere dag werken wij er aan onze website nog beter te maken en dat werkt, want inmiddels weten vele duizenden bezoekers onze website te vinden.


Het bedrijf B&B Reserveringen 

Bedandbreakfastboeken.nl is onderdeel van ‘B&B Reserveringen’ en werd ontwikkeld door studentondernemer Rink de Vries. Hij is als marketeer NIMA-gediplomeerd (Nederlands Instituut voor Marketing)  en studeert  aan het Instituut voor Rechtenstudies in Groningen, waar hij zich specialiseert tot bedrijfsjurist.

Eerder rondde hij zijn opleiding aan de School voor Gastvrijheid en Toerisme succesvol af.Rink de Vries Met zijn webconcept werd hij tijdens die opleiding tot de De Ondernemersacademie in Groningen toegelaten, waar hij in 2011 tevens gecertificeerd werd. De Rabobank omschreef het businessplan en de website van B&B Reserveringen in dat kader als 'goed en professioneel'. Toenmalig D-Reizen directeur Steven van Nieuwenhuizen (momenteel TUI) liet kort na de lancering bovendien aan BNR Nieuwsradio weten het 'een slim concept' te vinden van de jonge ondernemer.

Partners!
Wij werken o.a. samen met Bedandbreakfastin.nl. Onze B&B's zijn dan ook vindbaar via deze website, die het aanbod van verschillende aanbieders verzameld.

Wij staan open voor ideeën!
Bedandbreakfastboeken.nl is volop in ontwikkeling. De site heeft als doelstelling een platform te bieden voor aanbieders en liefhebbers van Bed & Breakfast. Dit concept blijkt succesvol te zijn.

  • Heeft u ideeën ter verbetering van de website?
  • Wilt u samenwerken/deelnemen?l

Neemt u gerust contact met ons!

Contact
B&B Reserveringen is gevestigd in Groningen. Wilt u persoonlijk contact?  Laat uw gegevens achter via ons contactformulier en indien gewenst bellen wij u graag terug.

Bed en Breakfast in Nederland en B&B in de rest van Europa boeken!

U wilt er een paar dagen tussenuit? U zoekt eenvoudig door de (B&B) kamers, appartementen en vakantiehuisjes die via bedandbreakfastboeken.nl te boeken zijn. Bekijk ons accommodatieaanbod en kies uit honderden unieke locaties in Europa. Boek in plaats van een pension, hotel of bungalowpark, ook eens een bed en breakfast. Bed & Breakfast is in Nederland razend populair geworden. Nederlanders genieten meer en meer van de charme en persoonlijke aandacht van deze bijzondere accommodaties. Er is voor ieder wat wils: logeren op een authentieke boerderijkamer, in een stadsvilla of landelijk gelegen herenhuis. Zelfs slapen op een woonboot, in een kasteel of slapen in een orgel  is mogelijk. Waar u ook logeert, via bedandbreakfastboeken.nl boekt u altijd een uniek verblijf in een prachtige bed and breakfast, met een schitterende omgeving. Over deze omgeving leest u meer in onze Toerisme Gids Nederland. Of u nu houdt van fietsen en wandelen, heerlijk winkelen of van cultuur, met het boeken van een bed and breakfast heeft u altijd een geschikte verblijfplaats om de omgeving te ontdekken. U leert de mooiste plekjes van Nederland en Europa kennen en ’s avonds overnacht u in een heerlijk bed, om de volgende morgen wakker te worden en te genieten van een goed verzorgd ontbijt.

Groei Bed en Breakfast Nederland

Cijfers tonen aan dat Bed and Breakfast in Nederland enorm in opmars is. Van 2002 tot 2007 is het aantal accommodaties in Nederland verdubbeld. Maar ook in jaren daarop heeft deze trend doorgezet door en kwamen er naar schatting meer dan 2000 kleinschalige accommodaties bij, waarmee er naar schatting nu zo'n 6.000 Bed and Breakfast's in Nederland zijn gevestigd. Deze kleinschalige accommodaties zijn met name populair om de (landelijke) ligging, het persoonlijke contact met de eigenaar en de gunstige tarieven ten opzichte van hotels.  

Met de toename van het aantal accommodaties is er behoefte aan websites die structuur aanbrengen. Bedandbreakfastboeken.nl is in 2010 opgericht om het boeken van een bijzondere B&B makkelijk en overzichtelijk te maken. Verzamelsites bestonden al, maar een overzichtelijke website om zo’n accommodatie echt te boeken ontbrak.