B & B Restaurant Cuba Libre in Vijlen, Limburg - Nederland

B & B Restaurant Cuba Libre

Vijlen, Limburg, Nederland

Cuba Libre is de eerste B & B in Nederland in Cubaanse stijl Gezellige en ruime kamers bieden comfort na een dagje heerlijk genieten in het enige bergdorpje van Nederland. Het gaat om vier kamers die ook kunnen worden gehuurd… lees verder

 

Per nacht vanaf€ 68,00
???accommodations.trip_data???

Legenda

Beschikbaar *KortingBezetGeselecteerde aankomstdatum

* Onder voorbehoud van
acceptatie door verhuurder.

Overzicht

VerblijfAantal nachtenArrangementenKamertypePrijs per nacht
vr 9/3 tot za 10/31 nachtenLogies & ontbijt2-persoonskamer met badkamer€ 78,00
vr 9/3 tot za 10/31 nachtenLogies & ontbijt2-persoonskamer zonder privé-badkamer€ 68,00

Legenda

Beschikbaar *KortingBezetGeselecteerde aankomstdatum

* Onder voorbehoud van
acceptatie door verhuurder.

Mail vrijblijvend de eigenaar van B & B Restaurant Cuba Libre

???accommodation.contact_form???
  • U ontvangt na verzenden het telefoonnummer / e-mailadres van de verhuurder per e-mail.

    Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad de som

Accommodatie

Cuba Libre is de eerste B & B in Nederland in Cubaanse stijl
Gezellige en ruime kamers bieden comfort na een dagje heerlijk genieten in het enige bergdorpje van Nederland. Het gaat om vier kamers die ook kunnen worden gehuurd als

Gezinskamer
Deze gezinskamers hebben een tussendeur en een gezamenlijke badkamer. Twee kamers hebben een eigen badkamer. Naast het slapen kun je uiteraard ook blijven eten. Alle kamers hebben digitale televisie en toegang tot; WiFi. (draadloos internet)

Kinderen tot 12 jaar kunnen blijven slapen voor de helft van de prijs. Neem contact op via het contactformulier om gebruik te maken van dit aanbod. Huisdieren graag in overleg!

Voor sport & fun  Wordt ook gezorgd. Zo zijn er iedere maandag Zumbalessen (vanaf 19.30 uur), op de dinsdag salsa (vanaf 19.00 uur) ) en de donderdag (vanaf 18.30 uur) en zaterdag (vanaf 10.00 uur) spinninglessen. Wel van te voren even reserveren. Kosten 10 euro per les. Meer info op aanvraag via de contactpagina op bedandbreakfastboeken.nl

Kamertypes

2-persoonskamer met badkamer

Cuba Libre is het eerste B & B in Nederland in Cubaanse stijl. Gezellige en ruime kamers bieden comfort na een dagje heerlijk genieten in het enige bergdorpje van Nederland. Het gaat om vier kamers die ook kunnen worden gehuurd als gezinskamer. Deze gezinskamers hebben een tussendeur en een gezamenlijke badkamer. Twee kamers hebben een eigen badkamer. Naast het slapen kun je uiteraard ook blijven eten. Alle kamers hebben digitale televisie en toegang tot WiFi. Kinderen tot 12 jaar kunnen blijven slapen voor de helft van de prijs. En huisdieren graag even in overleg.   

2-persoonkamers met eigen badkamer kost 70 euro per nacht, inclusief ontbijt. Er geldt een 1 persoon toeslag van 12,50 euro.

2-persoonskamer zonder privé-badkamer

Cuba Libre is het eerste B & B in Nederland in Cubaanse stijl. Gezellige en ruime kamers bieden comfort na een dagje heerlijk genieten in het enige bergdorpje van Nederland. Alle kamers hebben digitale televisie en toegang tot WiFi. Kinderen tot 12 jaar kunnen blijven slapen voor de helft van de prijs. En huisdieren graag even in overleg.   

Voor kamers met een gedeelde badkamer geldt een tarief van 60 euro per nacht, inclusief ontbijt. Er geldt een 1 persoon toeslag van 12,50 euro.

Ga naar prijzen & overzicht

Deze accommodatie heeft nog geen foto's toegevoegd.

Faciliteiten

Een overzicht van de faciliteiten.

Deze accommodatie heeft nog geen faciliteiten toegevoegd.

Adres

B & B Restaurant Cuba Libre
Mamelisserweg 16/18
6294 NH
Vijlen

Kaart

Omgeving

Ook zo gek op de bergen ? Lange wandelingen, prachtige vergezichten, rodelen, skieën en heerlijk eten en drinken! Waarom zou u naar de Alpen gaan als u de belving van de bergen zo dichtbij heeft? Vijlen is het enige bergdorpje in Nederland!

Bedenk het maar en Vijlen heeft het! Maak bijvoorbeeld eens een wandeling of fietstocht in de omgeving en maak kennis met onze bergen. Ook voor de juiste bergsfeer kunt u prima bij ons terecht. Loop  door het dorp en Vijlener bos en maak daarna kennis met onze sfeervolle horeca-gelegenheden.

Gezien de unieke ligging in Nederland kunnen wij met een gerust hart zeggen dat we Het bergdorpje van Nederland zijn. We heten u dan ook van harte welkom in Vijlen. De prachtige natuur en omgeving is ons handelsmerk. Kom naar Vijlen en maak kennis met ons mooie kerkdorpje. Beleef de bergen in het Heuvelland!

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen reviews gevonden.

Beoordeel uw bezoek aan B & B Restaurant Cuba Libre

Beoordeel uw bezoek aan {0}
  • U ontvangt na verzenden het telefoonnummer / e-mailadres van de verhuurder per e-mail.

    Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad de som