Bed and Breakfast Batenborg in Winsum, Groningen - Nederland

Bed and Breakfast Batenborg

Winsum, Groningen, Nederland

In het prachtige wijde Groninger Landschap, vlakbij het sfeervolle plaatsje Winsum vindt u een Bed & Breakfast gevestigd in het pas gerestaureerde Rijksmonument. Batenborg is gelegen op de grens van het oudste cultuurlandschap van West Europa,… lees verder

 

Per nacht vanaf€ 95,00

Mail vrijblijvend de eigenaar van Bed and Breakfast Batenborg

???accommodation.contact_form???
  • U ontvangt na verzenden het telefoonnummer / e-mailadres van de verhuurder per e-mail.

    Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad de som

Accommodatie

In het prachtige wijde Groninger Landschap, vlakbij het sfeervolle plaatsje Winsum vindt u een Bed & Breakfast gevestigd in het pas gerestaureerde Rijksmonument. Batenborg is gelegen op de grens van het oudste cultuurlandschap van West Europa, het Reitdiepgebied , en het is gelegen op de grens van het Hoogeland met zijn rijke verleden. Batenborg beschikt over 2 ruime tweepersoons gastenkamers met elk een eigen badkamer.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de authentieke zitkamer. Bij de originele natuurstenen schouw kunt u genieten van een kopje koffie of een drankje. Het ontbijt wordt geserveerd in de stijlvolle eetkamer, waar u van het prachtige uitzicht van het Groningse landschap kunt genieten. Graag nodigen wij u uit te komen overnachten in één van onze gastenverblijven. ‘s Avonds een heerlijk glas wijn in de zitkamer en de volgende ochtend een mooie wandeling , fietstocht of heerlijk varen door het marengebied.

Landelijk logeren op Batenborg… Rust, en puur genieten op een inspirerende locatie op het Groninger Hoogeland. In de gastenkamers vind u brochures en folders met informatie over de omringende activiteiten. Batenborg is rookvrij en het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

Graag tot ziens in Bed & Breakfast Batenborg.

Met vriendelijke groet,

Kees en Peterina Geertsema

Deze accommodatie heeft nog geen foto's toegevoegd.

Faciliteiten

Een overzicht van de faciliteiten.

Deze accommodatie heeft nog geen faciliteiten toegevoegd.

Adres

Bed and Breakfast Batenborg
Schouwerzijlsterweg 13
9951 TG
Winsum

Kaart

Omgeving

Batenborg Bed & Breakfast, ligt  midden in een  prachtig oude kwelderlandschap, een gebied van wierden en dijken.  Rondom Batenborg, liggen de prachtigste plekjes met wierden, maren en dijken, zij vertellen U de geschiedenis van dit prachtig landschap

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen reviews gevonden.

Beoordeel uw bezoek aan Bed and Breakfast Batenborg

Beoordeel uw bezoek aan {0}
  • U ontvangt na verzenden het telefoonnummer / e-mailadres van de verhuurder per e-mail.

    Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad de som