Bed and Breakfast Luxemburg/Belgische Ardennen

B&B Luxemburg: Bed and Breakfast (B&B) Belgische Ardennen

Kies je voor Bed and Breakfast in de provincie Luxemburg in België, dan is een Bed and Breakfast in de Belgische Ardennen boeken wellicht een mooie keuze. Bekijk nu ook ons aanbod B&B in de Vlaamse Ardennen in Oost-Vlaanderen. 

De omgeving in de Ardennen leent zich uitstekend voor activiteiten als fietsen, mountainbiken of  wandelen. Een B&B is ten opzichte van campings, vakantiehuizen en chalets vaak goedkoop. Bekijk ons aanbod en vind een leuke B&B van Nederlandse of Vlaamse eigenaren in de Belgische Ardennen. 

Uw B&B in de Ardennen hier adverteren?

Bereik duizenden bezoekers die een Bed and Breakfast willen boeken!  Meld uw B&B in de Belgische Ardennen aan voor een uitgebreide vermelding en bereik duizenden Nederlandse toeristen. Gebruik bij B&B aanmelden de promotiecode [ARDENNEN2] en krijg 2 jaar lang 50% korting op het toch al voordelige advertentietarief.

Steden in de Ardennen

Een Bed and Breakfast boeken in een stad in de Belgische Ardennen? Dan bent u vast benieuwd welke steden er in de Belgische Ardennen liggen. In de Belgische Ardennen liggen 15 steden, waarvan veruit de meesten in de provincie Luxemburg: Bastenaken (Bastogne), Bertrix, Bouillon, Durbuy, Gedinne, Houffalize, La Roche-en-Ardenne, Libramont-Chevigny, Malmedy, Neufchâteau, Saint-Hubert. Maar de Belgische Ardennen liggen ook in de provincie Luik. In Luik de Belgische Ardennen bezoeken? Bezoek dan steden als Sankt Vith, Spa, Stavelot en Verviers.

Bed and Breakfast Belgische: Ardennen-Bastenaken (Bastogne) in Luxemburg (B&B België)

Bed and Breakfast Belgische Ardennen: Bertrix in Luxemburg (B&B België)

Bed and Breakfast Belgische Ardennen: Bouillon in Luxemburg (B&B België)

Bed and Breakfast Belgische Ardennen: Durbuy in Luxemburg (B&B België)

Bed and Breakfast Belgische Ardennen: Gedinne in Luxemburg (B&B België)

Bed and Breakfast Belgische Ardennen: Houffalize in Luxemburg (B&B België)

Bed and Breakfast Belgische Ardennen: La Roche-en-Ardenne in Luxemburg (B&B België)

Bed and Breakfast Belgische Ardennen: Libramont-Chevigny in Luxemburg (B&B België)

Bed and Breakfast Belgische Ardennen: Malmedy in Luxemburg (B&B België)

Bed and Breakfast Belgische Ardennen: Neufchâteau in Luxemburg (B&B België)

Bed and Breakfast Belgische Ardennen: Saint-Hubert in Luxemburg (B&B België)

Vakantiehuis Ardennen of B&B? 

Wie de Belgische Ardennen bezoekt kan naast een B&B ook kiezen een vakantiehuis te boeken. Zowel een B&B als een vakantiehuis zijn mooie alternatieven voor een vakantie op een camping of vakantiepark zoals Sunparks in de Ardennen. Vakantiehuizen zijn er in vele soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een vakantiehuis-Ardennen met zwembad voor 4 personen, maar ook behoort een vakantiehuis in de Ardennen voor 12 personen tot de mogelijkheden. 

Weekend Ardennen: Bed en Breakfast? 

Wilt u in de Ardennen een shortstay oftwel kortverblijf boeken? Een midweek of een weekend in de Ardennen is het perfecte uitje om er echt even uit te zijn. Denk daarbij aan een survival weekend vanuit een B&B, vakantiehuis of chalet. Of u nu gaat survivallen, wandelen, fietsen of gewoon wilt relaxen, een weekendje weg in de Ardennen is altijd goed voor een heerlijk kortverblijf.

Chez Maranoa

Chez Maranoa in Durbuy, Luxemburg - Belgie

Durbuy, Luxemburg, Belgie

In de Ardennen, omringd door bossen en kleine dorpjes, staat onze B&B Wij staan open voor iedereen, maar vooral voor mensen met honden. We hebben een omheinde tuin. De kamers ( 5 )hebben…

Per nacht vanaf€ 80,00Bekijk ›