B&B adverteren

Adverteren van uw Bed en Breakfast

  • Account kost slechts € 39,- per jaar excl. BTW 
  • Rechtstreeks aanvragen ontvangen
  • Indien gewenst commissievrij boekingen ontvangen (boekingvermelding)
  • Nu direct aanmelden

3 grote voordelen van adverteren op B&B Boeken

  • Goede vindbaarheid
  • Uitgebreide vermelding!
  • Gratis helpdesk indien nodig

Heeft u nog vragen? 

In onze deelnemersvoorwaarden kunt u rustig nalezen hoe deelname in zijn werk gaat. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Veel gestelde vragen

1. Kom ik in aanmerking voor deelname?

B&B Reserveringen streeft ernaar een uniek aanbod van accommodaties aan haar bezoekers aan te bieden. In aanmerking voor deelname komen daarom alleen bed & breakfast’s, vakantiehuisjes en kleinschalige hotels die;
· een kleinschalige/sfeervolle indruk maken
· niet meer dan 15 kamers aanbieden
· een persoonlijke benadering hanteren

Twijfelt u of uw accommodatie in aanmerking komt voor deelname?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

2. Wat zijn de deelnamevormen?

U kunt kiezen uit twee deelnamevormen. Beide vermeldingen zijn uitgebreide vermeldingen met uitgebreide informatiepagina’s, een fotoboek en een locatiepagina. U kunt uw deelnamevorm op ieder moment aanpassen. De bijdrage bedraagt slechts €35,00 per jaar, inclusief BTW.

2.1 de standaardvermelding 

Bezoekers bereiken u via een rechtstreeks contactformulier. U ontvangt gratis contactaanvragen, waarop u zelf per mail reageert. Bezoekers kunnen u niet direct boeken via ons boekingssysteem.

2.2 de boekingvermelding 

Net als bij de standaardvermelding kunnen bezoekers u bij een boekingvermelding bereiken via een contactformulier. U ontvangt dus ook gratis contactaanvragen, waar u zelf per mail op reageert.

Daarnaast kunnen bezoekers u direct boeken via ons boekingssysteem, op basis van uw kalender. Ons systeem zendt u die boekingsaanvragen per e-mail. U bevestigt de boeking snel door op de link ‘accepteer’ te klikken. De websitebezoeker ontvangt via ons systeem automatisch een voorlopige bevestiging (tijdens het boeken) en later een definitieve bevestiging (indien u accepteert)

Bij iedere boekingsaanvraag berekenen wij servicekosten a € 4,75. (ongeacht het aantal nachten) De servicekosten worden tijdens het boekingsproces aan de websitebezoeker meegedeeld. Indien u de boeking accepteert betaalt de websitebezoeker deze kosten dus aan u, tegelijk met uw verblijfskosten. In beginsel kost deze deelnamevorm u dus niets extra, zo lang uw kalender up-to-date is. Jaarlijks draagt u als verhuurder de servicekosten voor boekingsaanvragen af aan B&B Reserveringen.

3. Wat kost het om deel te nemen?

De bijdrage bedraagt slechts € 39,00 per jaar, exclusief BTW. Uw standaardvermelding of boekingvermelding kan op ieder gewenst moment ingaan, loopt tot dezelfde datum een jaar later en wordt daarna steeds automatisch per jaar verlengd. U betaalt dus standaard een vaste bijdrage per jaar. In geval van de boekingvermelding draagt u daarnaast ook servicekosten af. B&B Reserveringen berekent geen commissies.

3. Aanvullende voorwaarden?  De linkvoorwaarde

Als deelnemer van Bedandbreakfastboeken.nl plaatst u op uw eigen website een link naar onze pagina. Op die manier wordt de goede positie van onze website in zoekmachines als Google vastgehouden en verstevigd. Wij stellen deze voorwaarde, omdat alle deelnemers gebaat zijn bij goede vindbaarheid en we de daarmee de deelnamekosten laag kunnen houden. Plaats onze link het liefst op uw homepage of op een pagina bij een stukje tekst die over uw B&B gaat. Dit heeft veel meer effect, dan wanneer u de link op een linkpagina met veel links plaatst.

Partnerembleem

De beste manier om aan de linkvoorwaarde te voldoen is het plaatsen van ons partnerembleem. De witte omlijning en transparante achtergrond van het partnerembleem zorgt voor een rustige uitstraling op iedere website. Daarnaast wekt het embleem vertrouwen bij uw websitebezoekers. Plaats hem bij voorkeur in de footer van uw website (onderkant) of op een tekstpagina. Klik hier of hier voor mooie voorbeelden! Het toevoegen kan op twee manieren:

  • Partnerembleem plaatsen d.m.v. html-code

Om het partnerembleem direct werkend in uw website te implementeren kunt u onderstaande html-code in de code van uw website plakken. Lukt het niet? Vraag uw webmaster om dit voor u in orde te maken of maak gebruik van de volgende omschrijving. Klik hier voor de code.

  • Partnerembleem plaatsen d.m.v. afbeelding & link 

Om éénvoudig het partnerembleem te plaatsen kunt u onderstaande .png afbeelding opslaan (rechtermuisknop + afbeelding opslaan) en op uw website plaatsen. Vervolgens selecteert u de afbeelding en voegt u daaraan www.bedandbreakfastboeken.nl als hyperlink toe.

Bed and Breakfast