Bed and Breakfast bij De Zwaluwhoeve in De Veluwe

Geplaatst op: 31 mei 2015

Liefhebbers van sauna & wellness kunnen terecht bij Wellnessresort De Zwaluwhoeve in Hierden in De Veluwe. Met een overnachting in een Bed and Breakfast of hotel in de buurt van De Zwaluwhoeve maakt u van uw dagje sauna een weekendje weg in Gelderland.

Bed & Breakfast vlakbij De Zwaluwhoeve

Hierden, waar het resort gelegen is, ligt op de Veluwe dichtbij Harderwijk en Nunspeet. Op minder dan 4 km. van de Zwaluwhoeve ligt het plaatsje Hulshorst waar u op een prachtig landgoed in de romantische Bed and Breakfast ‘Bakhuis Hulshorst’ vlakbij De Zwaluwehoeve kunt verblijven. Deze B&B in de Veluwe biedt u alles om comfortabel te overnachten in de buurt van de Zwaluwhoeve.

B&B in De Veluwe

Wellnessresort De Zwaluwhoeve is het meest centraal gelegen resort van Nederland en ligt in de schitterende omgeving van De Veluwe in Gelderland. Natuurlijk is het dan fijn om in De Veluwe een Bed and Breakfast te boeken, zodat u het ontspannen gevoel nog even kunt vasthouden. U kunt er ook langer tussenuit gaan en aansluitend kiezen voor een Bed and Breakfast in de Achterhoek. Of u nu met 2 personen of met 4, 5 of 6 personen gaat en of u uw huisdier nu thuislaat of met hond het gebied Achterhoek en Veluwe gaat verkennen: de omgeving leent zich er uitstekend voor om heerlijk te fietsen en wandelen.

Faciliteiten Zwaluwhoeve

Het bekendste resort van Nederland biedt vele verschillende sauna's, verschillende schoonheidsbehandelingen en massages en een tuin van zo'n 50.000 vierkante meter. Bij de Zwaluwhoeve hoeft het u aan niets te ontbreken, want naast al deze faciliteiten kunt u er ook dineren in één van de restaurants. Ook is overnachten zoals gezegd bij De Zwaluwhoeve mogelijk, maar een Bed en Breakfast in Gelderland boeken biedt u natuurlijk nog meer mogelijkheden om van De Veluwe te genieten.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!