Uitzending Bed & Breakfast Omroep Max 2017 gemist

Geplaatst op: 22 februari 2018

Heeft u het populaire programma Bed & Breakfast van Omroep Max 2018 gemist? Dan kunt u het hier terugkijken. Alle afleveringen van 'Bed & Breakfast' in het najaar van 2018 hebben wij verzameld. In het populaire tv-programma vellen elke week 3 stellen een oordeel over elkaars Bed en Breakfast. In het nieuwe seizoen van 2018 slapen de eigenaren weer op op bijzondere plekken. Aan het eind van de week krijgen de eigenaren te horen wat hun collega's het verblijf bij hen waard vonden. 

Heeft u Bed and Breakfast op Omroep Max gemist? Bij ons kunt u hier de uitzending terugkijken. Daarnaast kunt u ook in het najaar 2018 weer op onze selectie van adressen van tv-deelnemers rekenen. Ga naar ons overzicht adressen deelnemers B&B Omroep Max, zodat u éénvoudig deze Bed and Breakfasts kunt boeken. 

Bed en  Breakfast Omroep Max najaar 2018 gemist: hier terugkijken!

Klik op onderstaande links om direct naar Uitzending Gemist Omroep Max te gaan. 

Aflevering 1 (15 februari 2018) terugkijken

Met Lodewijck Slapen & Tafelen, Bed en Breakfast in Brabant,  InnAmsterdam4U, Bed and Breakfast in Noord-Holland boeken en Logement aan de Vecht in Breukelen, B&B Utrecht. 

Aflevering 2 (22 februari 2018) gemist 

Met Bed and Breakfast Rene & Mary’s, B&B Rotterdam/Zuid-Holland en Domaine Haute Bruyere, B&B in Brabant in vliegtuig in Hoogerheide. En de derde kandidaat is een Bed en Breakfast in Gelderland

uitzending bed breakfast gemist terugkijken 2018

Aflevering 3 (1 maart 2018, 22.25 uur) terugkijken

Met een Bed and Breakfast in voormalige Zuiderzeestad Overijssel: B&B Overijssel, Bed and Breakfast De Sassenpoort: Bed en Breakfast in Zwolle - Overijssel boeken en de derde kandidaat is een Bed en Breakfast op het platteland van Drenthe

Aflevering 4 (8 maart 2018, 22.25 uur) terugkijken

Met een Bed and Breakfast in voormalige Zuiderzeestad Overijssel, een Bed and Breakfast in Amersfoort - Utrecht: Bed en Breakfast in Utrecht boeken en de derde kandidaat is een Bed en Breakfast in Gelderland, met uitzicht op de Waal. 

Oude uitzendingen (2017)

Uitzending 27 november 2017: B&B Utrecht, Brabant en Zuid-Holland.

In deze 5e uitzending van het tv-programma Bed and Breakfast van Omroep Max testen eigenaren elkaars B&B in Brabant, Utrecht en Zuid-Holland. 

Uitzending gemist? U kunt de aflevering van Bed & Breakfast van maandag 27 november uiteraard terugkijken. 

Op zoek naar de B&B's in Utrecht, Brabant en Zuid-Holland? Bekijk de adressen van de deelnemers van Bed & Breakfast.


Uitzending 13 november 2017: B&B Limburg en Noord-Brabant. 

In deze uitzending van het tv-programma Bed and Breakfast van Omroep Max testen eigenaren elkaars Bed and Breakfast in Noord-Limburg en Brabant. 

Uitzending gemist? U kunt de aflevering van Bed & Breakfast van maandag 13 november uiteraard terugkijken. 

Op zoek naar de B&B's in Limburg en Brabant van Omroep Max? Bekijk de adressen van Bed and Breakfast in Limburg en Noord Brabant. 

Uitzending gemist 6 november 2017: B&B Groningen

In deze uitzending van het tv-programma testen eigenaren van B&B's in Groningen elkaars Bed and Breakfast.

 • Bekijk hier via Uitzending Gemist de uitzending van Bed and Breakfast van maandag 6 november.

Op zoek naar de adressen van de B&B's in Groningen? Bekijk de adressen in ons overzicht van Bed and Breakfast in Groningen, Overijssel en Friesland.

Uitzending terugkijken maandag 30 oktober 2017: Bed en Breakfast Giethoorn & Friesland

In deze uitzending van het tv-programma Bed and Breakfast van Omroep Max wordt een bezoek gebracht aan Giethoorn en aan twee B&B's in Friesland. Wilt u de uitzending terugkijken? Bekijk hier de uitzending van maandag 30 oktober 2017 terug.

Op zoek naar de adressen? Ook de adressen van de B&B's in Giethoorn en Friesland vindt u op onze website.

Uitzending Bed & Breakfast gemist 2018

De uitzendingen van Bed & Breakfast van Omroep Max zitten er voor dit jaar weer op. In 2018 kunt u weer op ons rekenen. Kijk de uitzendingen van Bed & Breakfast van het seizoen 2018 dus ook eenvoudig terug via B&B Boeken. 

Uitzending Bed & Breakfast gemist, zomer 2017.


Recentere uitzendingen Bed & Breakfast

Bekijk ook de recentere uitzendingen van Bed & Breakfast terug. 

Dinsdag 4 juli 2017: Overijssel & Groningen

De vijfde uitzending van Bed & Breakfast 2017, dinsdag 4 juli kunt u hier vanaf dinsdag 4 juli 2017 eenvoudig terugkijken.

Zondag 25 juni 2017: Gelderland en Noord-Holland

De vierde uitzending van Bed & Breakfast 2017, zondag 25 juni kunt u hier vanaf 25 juni eenvoudig terugkijken.

Zondag 18 juni 2017: Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

De derde uitzending van Bed & Breakfast 2017, zondag 18 juni kunt u hier vanaf 18 juni eenvoudig terugkijken.

Zondag 11 juni 2017: Noord-Holland & Zuid-Holland

De derde uitzending van Bed & Breakfast 2017, zondag 11 juni kunt u hier vanaf 11 juni eenvoudig terugkijken.

Zondag 4 juni 2017 Zuid-Holland en Noord-Brabant.

De derde uitzending van Bed & Breakfast 2017, zondag 4 juni kunt u hier vanaf 4 juni eenvoudig terugkijken.

Zondag 28 mei 2017 Friesland en Drenthe.

De derde uitzending van Bed & Breakfast 2017, zondag 28 mei kunt u hier vanaf 28 mei eenvoudig terugkijken.

Zondag 21 mei 2017, Bed en Breakfast Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen.

De tweede uitzending van Bed & Breakfast 2017, zondag 21 mei kunt u hier eenvoudig terugkijken, met B&B's in Noord-Brabant (Chaam), Limburg (Maastricht) en Antwerpen. 

Zondag 14 mei 2017, Bed en Breakfast Drenthe, Overijssel en Gelderland.

De eerste uitzending van Bed & Breakfast 2017, zondag 14 mei kunt u hier eenvoudig terugkijken. U ziet B&B's in Drenthe, Overijssel en Gelderland. 

Uitzending Bed & Breakfast gemist: oude seizoenen


Vrijdag 25 maart, Bed & Breakfast Limburg terugkijken

Deze zesde uitzending van Bed & Breakfast staat volledig in het teken van B&B's in Limburg.

De B&B-houders starten hun avontuur aan de rand van Maastricht waar Frank en Karin Bed and Breakfast B&B Le Rêve Maastricht - die gevestigd is in een oude boerderij runnen. Op mountainbikes verkennen de B&B eigenaren de bossen aan de rand van Maastricht.

Na de eerste nacht vervolgen de eigenaren hun avontuur in de B&B A Gen Kirk van Daniel en Yvonne, die gevestigd is in Vijlen in het Limburgse Heuvelland. Ze overnachten er in kamers met namen als 'de Royal room' en 'de kunst & kitsch kamer'. Als activiteit gaan de B&B-houders hun eigen bier brouwen.

In Heerlen wordt de laatste nacht doorgebracht bij de B&B van Corriene en Paul. Een vervallen watermolen verbouwden zij tot een luxeuze Bed and Breakfast die de naam Comfortabel Rustpunt draagt. Als activiteit gaan de B&B-eigenaren handwerken.

omroep max bed en breakfast gemist aflevering 6

Vrijdag 18 maart, Bed & Breakfast Utrecht, Overijssel & Flevoland terugkijken

Deze vijfde uitzending van Bed & Breakfast beginnen de B&B-houders in Spakenburg, een vissersdorpje in Utrecht. Catrien runt er haar Bed and Breakfast.

Vervolgens reizen ze af naar Ommen in Overijssel, waar Henk en Brigitta Bed and Breakfast De Vier Jaargetijden runnen. Als activiteit wordt er met de B&B-eigenaren gezongen.

Tot slot zijn ze te gast in Flevoland waar Paul en Rolina Bed and Breakfast Het Tijdelijk Verblijf runnen in Rutten. Als acitviteit laten Paul en Rolina hun gasten voor elkaar koken.

Vrijdag 11 maart, Bed & Breakfast Noord-Holland & Zuid-Holland terugkijken

In deze vierde aflevering van het tv-programma Bed & Breakfast van Omroep Max zijn 3 B&B's te zien uit Noord-Holland & Zuid-Holland.

De B&B-koppels beginnen hun avontuur in Winkel in de provincie Noord-Holland, waar eigenaren Nico en Anja hun Bed & Breakfast Veldzicht. De voormalige bollenschuur hebben ze gerenoveerd en verbouwd tot Bed & Breakfast. Als activiteit gaan de deelnemers bubble-voetballen; voetballen met een bubbel om het lichaam. Bekijk voor meer B&B's in Noord-Holland onze pagina Bed and Breakfast Noord-Holland.

Vervolgens verplaatsen de stellen zich naar een Bed & Breakfast in Zuid-Holland, waar Annet en Marco B&B Zuidplas in Zuid-Kapelle runnen met drie B&B-kamers met ieder zijn eigen badkamer. Zij laten hun collega's een unieke molengang zien die de polder bemaalt. De tuin van de B&B van Annet en Marco geeft een weids uitzicht over de polders. Wilt u ook een B&B in Zuid-Holland boeken? Bekijk ons Bed & Breakfast Zuid-Holland overzicht. B&B Zuid-Plas is ook te koop en te vinden op onze pagina B&B Te Koop in Nederland.

Tot slot keren de B&B-houders terug naar Noord-Holland, waar Maritha en Simon hun Bed & Breakfast Het Oude Atelier in Schoorl runnen. Het dorp ligt pal achter de duinen en de B&B is daarom vooral zomers erg pupulair.

Vrijdag 4 maart, Bed & Breakfast Friesland, Drenthe en Overijssel terugkijken

Bed & Breakfast Omroep Max Friesland: In een Bed en Breakfast in Franeker - één van de 11 steden uit de Elfstedentocht in Friesland - start deze uitzending van Bed & Breakfast van Omroep Max bij B&B Lutje Lollum van Manja en Tjeerd. De collega B&B-houders worden ontvangen in een prachtige kop-halsboerderij. Deze monumentale boerderij werd door de eigenaren zelf opgeknapt. Als activiteit organiseren Manja en Tjeerd een potje kaatsen voor de deelnemers, een typisch Friese balsport. Krijgt u ook al zin om een B&B in Franeker te boeken?

B&B Friesland Boeken?

Wilt u in de buurt van Franeker een B&B in Friesland boeken, dan kunt u op onze website terecht voor tientallen mooie B&B's die direct te boeken zijn.

Bed & Breakfast Omroep Max Drenthe: Van Friesland verplaatsen de deelnemers zich naar Nieuw-Amsterdam, waar eigenaren Johny en Rita in B&B in Drenthe runnen. De B&B draagt de naam Drentse Zon Bed & Breakfast en biedt luxe zoals een midgetgolfbaan en een zwembad en is bij ons te boeken. Samen met de collega's ondernemen ze een kunstzinnig uitje. De B&B ligt op 11 km. afstand van Emmen en vlakbij internationaal Natuurpark Bargerveen.

B&B Drenthe Boeken?

Als verzamelwebsite hebben we daarnaast het grootste aanbod van Bed and Breakfast in Drenthe. Zoek een leuke B&B uit die u direct kunt boeken!

Bed & Breakfast Omroep Max Overijssel: Tot slot zijn de B&B-eigenaren te gast in Overijssel. In de stad Kampen runnen Janneke en Ernst hun B&B 't Geheim van de Molenaer. De B&B ligt vlak naast een prachtige molen en grenst daarnaast ook aan de Ijssel. Samen met de andere B&B houders verkennen ze de omgeving. Het vervoer zorgt hierbij voor een bijzonder tintje.

B&B Overijssel Boeken?

De B&B is te boeken via onze website. Wilt u een bezoekje brengen aan Kampen en de mooie omgeving, dan is B&B 't Geheim van de Molenaer een mooie keuze! Maar er zijn meer opties als het gaat om Bed & Breakfast in Overijssel, die direct via ons te boeken zijn.

bed en breakfast omroep max adressen


Vrijdag 26 februari, Bed & Breakfast Gelderland terugkijken

Bed & Breakfast Omroep Max Gelderland: In deze tweede uitzending van 2016 komen er 3 Bed & Breakfasts in Gelderland aan bod.

Allereerst zijn de B&B-eigenaren te gast bij B&B Stadsboerderij de Teerplaats van Joukje en Bob. Bob vertelt als historicus graag over ‘zijn’ Arnhem. Deze 18e eeuwse boerderij ligt vlakbij de prachtige parken Sonsbeek en Zijpendaal in Arnhem.

Vervolgens verplaatsen de drie B&B-koppels zich naar Bed en Breakfast De Fantasietuin in Oldebroek. In de zomer is deze sprookjesachtige tuin ook publiek toegankelijk! De collega’s van eigenaren Jenny en Beerd worden direct aan het werk gezet. Houd u wel van mooie tuinen, maar minder van tuinieren; ook dan bent u bij deze B&B van harte welkom!

ot slot reizen de door naar B&B Riethoek in Almen, waar ze met eigenaren Norwike en Maria over de rivier de Berkel varen in een zogeheten ‘Berkelzomp’; een avontuur wat volgens Omroep Max niet zonder problemen zal verlopen.

Vrijdag 26 februari kunt u deze aflevering om 21.30 uur volgen bij Omroep Max. Daarna kunt u de uitzending bij ons uiteraard bovenstaande link terugkijken.

Bed & Breakfast Gelderland Boeken?

Wilt u een B&B boeken in Gelderland? Dan doet u dat natuurlijk via onze website. Tientallen van de mooiste B&B's in Gelderland zijn verzameld en direct bij ons te boeken. Ontdek de prachtige omgeving die u in deze uitzending van Omroep Max voorbij heeft zien komen.

Bed & Breakfast Gelderland Omroep Max Terugkijken


Vrijdag 19 februari, Bed & Breakfast Overijssel & Groningen terugkijken

In deze eerste uitzending van 2016, die u via de vorige link kunt terugkijken, wordt door de eigenaren van drie B&B's overnacht in Overijssel en Groningen. Gestart wordt in Dedemsvaart in Overijssel in de B&B De Ottershof van Anton en Gert, die een B&B met paarden runnen. Vervolgens wordt overnacht bij B&B Antje & Gulle in Groningen. Tot slot wordt wederom in de provincie Groningen overnacht. Dit maal bij Hetty van Hostellerie Het Riet Blauwestad, die gevestigd is in een vrijstaande moderne villa.

Bed & Breakfast Groningen Boeken?

Behalve de deelnemende B&B kunt u bij ons meer Bed en Breakfast in Groningen boeken. We hebben het grootste aanbod van Bed & Breakfast in Groningen verzamelt. Maak uw keuze en ontdek welke B&B's er te boeken zijn.

Bed & Breakfast Overijssel Boeken?

Onze redactie zoekt net als die van het tv-programma Bed & Breakfast naar de mooiste B&B's in Overijssel. Wilt u ook een B&B in Overijssel boeken, dan kan dat uiteraard via onze website.

omroepmax uitzending bed and breakfast gemist


Uitzendingen gemist 

 

 • Vrijdag 6 maart, Bed & Breakfast Overijssel, Brabant en Terschelling

In deze Bed & Breakfast uitzending van 6 maart 2015 zijn Bed and Breakfast locaties in Overijssel en op Terschelling te zien. Met uiteenlopende activiteiten als een ezelwandeling door het bos, een koetstocht langs een kasteel en strandjutten op Terschelling weten de collega's elkaar enkele dagen te vermaken in de omgeving van hun accommodaties.

Te zien zijn;

 • Kees en dochter Willeke, die hun 'Bed & Breakfast de Kreitsberg' runnen in Brabant. De Bed and Breakfast is compleet gemaakt met eigen wijngaard, stal met ezels, een camping en goedgevulde wijnkelder. 
 • 'Bed en Breakfast Hoeve De Haar', gerund door Francine en Pieter, gelegen op het landgoed van Kasteel Twickel in Overijssel.
 • Tot slot wordt een bezoek gebracht bij 'B&B De Postoari' van Flang en Willemijn op Terschelling

 • Vrijdag 27 februari, Bed & Breakfast Gelderland, Utrecht en Overijssel

In deze Bed & Breakfast uitzending van 27 februari slapen de eigenaren van Bed & Breakfast in een rijksmonument, een boerenlandhuis en in een gloednieuwe accommodatie. 

De eerste locatie die bezocht word is Bed & Breakfast Kunsthof de Heuf,  die gerund wordt door Lydia met haar drie kinderen. De accommodatie is gevestigd in een prachtig boerenlandhuis in vestingstad Buren in de Betuwe. Naast een Bed & Breakfast is Kunsthof de Heuf ook een groepsaccommodatie en vergaderlocatie. De Bed & Breakfast van Lydia is ingericht met haar eigen schilderijen. Met ontspannings- en lachoefingen komen de eigenaren nader tot elkaar. In het atelier bij de B&B geeft de eigenaresse een schilderwerkshop aan de collega-B&B-houders. De accommodatie is centraal gelegen tussen Utrecht en Den Bosch. 

Vervolgens verplaatsen de eigenaren zich naar Oud-Zuil in Utrecht waar ze te gast zijn bij Logement Swaenenvecht; een rijksmonument uit 1678. De Bed and Breakfast is gelegen op een bijzondere plek aan de Vecht onder de rook van Utrecht.   De Bed and Breakfast wordt gerund door Lilian en Robbert, die hun gasten dan ook mee nemen op een boottocht op de Vecht. In de Renaissanceperiode deed het pand dienst als domineeswoning. Daarnaast was het pand in gebruik als koetshuis.  In de 7 luxe kamers worden historische details gecombineerd met hedendaags comfort. 

Tot slot bezoeken de eigenaren Bed and Breakfast De Watertoren in Lutten (gemeente Hardenberg) in Overijssel. Voor eigenaren Frieda en Gerrit is de deelname extra bijzonder, want hun collega-B&B-houders zijn hun eerste gasten! Met een rondleiding door de watertoren en een sportieve buitenactiviteit weten de eigenaren hun collega's goed te vermaken. Maar liefst acht kamers zijn gesitueerd in deze bijzondere accommodatie. De kamers hebben een stoere en industriële stijl en in iedere kamer komen authentieke details naar voren.


 • Vrijdag 20 februari, Bed & Breakfast Overijssel, Brabant en LimburgOmroep Max 'Bed & Breakfast' 20 februari Overijssel, Brabant en Limburg

In deze Bed & Breakfast uitzending van 20 februari 2015 overnachten Bed & Breakfast eigenaren in Keltische sferen, stappen ze uit hun bed in een mand van een luchtballon en gaan ze met roofvogels valkenieren. Dit alles bij B&B's in Overijssel, Brabant en Limburg. 

De eerste Bed & Breakfast is die van vriendinnen Maaike en Miranda in Overijssel. De accommodatie heet De Woeste Wieven en is gevestigd in Diepenheim. De oude Kloosterboerderij met acht luxe kamers verwijst naar de Keltische historie die Nederland rijk is. 

Toon en Jan zijn eveneens een Bed & Breakfast in een boerderij gestart. De boerderij ligt in Brabant. Iedere kamer van deze Bed and Breakfast Pergama Landjuweel in Haaren heeft zijn eigen verhaal, dat ingelijst op de kamer hangt. Er wordt zowel in als naast een mand van een luchtballon gelogeerd en daarnaast gaan de eigenaren naar een echte luchtballon.

In Limburg runnen Conny en Roel  Bed & Breakfast  Ohé en Laak. In een prachtig pand hebben de eigenaren de kamers van de Bed & Breakfast gedecoreerd met zelfgemaakte schilderingen. Als activiteit gaan de eigenaren met roofvogels valkenieren. 


 • Vrijdag 13 februari, Bed & Breakfast Utrecht en Friesland

Tijdens deze Bed & Breakfast uitzending van 13 februari 2015 worden B&B's in Utrecht en Friesland aan hun kritische collega's onderworpen. 

Joke en Ger een Bed & Breakfast in een monumentaal vrachtschip. De Bed and Breakfast, ook wel hotelboot genoemd, 'Vita Nova' ligt in Amersfoort. De accommodatie biedt 5 gezellige gastenkamers en een sfeervolle ontbijtlounge, met details als kerkbanken en patrijspoortjes.. Met de B&B-houders wordt als activiteit een 'eendjes-tour' gemaakt. 

Eigenaren Bennie en Dina runnen een Bed and Breakfast in een oude boerderij in Friesland. De boerderij van deze accommodatie, genaamd 'Logement Doosje' in Warfstermolen, is ruim 200 jaar oud. Ze bieden vijf  verschillende gastenverblijven, waaronder ook een pipowagen. De gastenverblijven zijn geschikt voor 2-5 personen, daarnaast is er een famiehuis (8-18 personen) af te huren  en is er een minicamping te vinden op het erf. 

Tot slot wordt de Bed and Breakfast van Dirkjan en Willemijn in het centrum van Utrecht bezocht. Jarenlang werd er geklust om het pand in de huidige staat te brengen. Bed and Breakfast 'Sionskameren', zoals de accommodatie heet, biedt twee kamers aan. Het stel gaat met de B&B-houders op bezoek in een museum. 


 • Vrijdag 6 februari , Bed & Breakfast Brabant en Emmen   

Deze Bed & Breakfast uitzending van 6 februari 2015 met B&B's in Brabant en Drenthe zou aanvankelijk worden uitgezonden op 30 januari. Door een gewijzigde programmering door een incident bij de NOS is de uitzending naar 6 februari verplaatst. 

Eveneens in Brabant runnen Bart en Renate hun Bed & Breakfast 'Buitenboel Brabant', die aangesloten zijn bij bedandbreakfastboeken.nl. Ze zijn dol op dieren en hebben naast hun Bed and Breakfast een hond, kippen, varkens en een ezel. Ze hebben verschillende accommodaties, waaronder een Finse Kota. Op de fiets gaat Renate er met haar gasten op uit.

In Emmen in Drenthe zijn Katja en Dirk hun Bed & Breakfast 'Pension Matruschka' gestart. De Bed and Breakfast is gevestigd in een oud schoolgebouw, de oude landbouwschool. Met hun gasten bezoeken ze een vlindertuin in de omgeving. 

Patrick en Frouke runnen in Brabant hun Bed and Breakfast 'Kessels Heerlijkheid' in Maren-Kessel. Per toeval kwam Patrick het huis tegen en hij wist direct dat dit hun nieuwe woonplek zou worden. Als activiteit maken de B&B-eigenaren sieraden. 


 • Vrijdag 23 januari, Bed & Breakfast Overijssel en Gelderland 

In deze Bed & Breakfast uitzending van 23 januari 2015 testen eigenaren uit Overijssel en Gelderland elkaars Bed and Breakfast. 

In Overijssel runt de gastvrije vrouw Miny een Bed and Breakfast. Bed & Breakfast 'Huize Peel' in Raalte heeft vier verschillende kamers met elk een eigen stijl. Haar dochter Brenda helpt haar graag een handje mee. 

In Gelderland runt het echtpaar Ton en Joke sinds twee jaren een  Bed and Breakfast 'De Lorijn' in Groessen. Ze zijn al 42 jaar getrouwd en besloten om hun carport naar eigen smaak om te bouwen tot moderne Bed and Breakfast. 

In de Achterhoek runnen Henk en Wouter een authentieke Bed & Breakfast 'De Wieber'. Bed and Breakfast de Wieber in Eibergen is gevestigd in een oude Boerderij. Tijdens de activiteit gaan de twee heren Flamingo's spotten. 


 • Vrijdag 16 januari, Bed & Breakfast Friesland en Groningen 

Tijdens deze Bed & Breakfast uitzending van 16 januari 2015 zijn de eigenaren van B&B's in Friesland en Groningen aan zet.

Michel en Maja runnen, na zeven jaar in Zweden te hebben gewoond, hun luxe Bed and Breakfast 'B&B Rijsterbosch' in Zuid-Friesland. Zij renoveerden 11 maanden lang een monumentaal pand van meer dan 100 jaar oud. Ze nemen hun gasten mee op een sloepentocht door de bossen van Friesland.

Sinds een week runnen Hein en Marjo in de provincie Groningen hun Bed & Breakfast 'Creatieve Chaos' in Stadskanaal. Zij hebben naast hun 'Strandkamer' een speciale 'kerstkamer' ingericht, die zowel in de zomer als winter geboekt kan worden. Zou zo'n kerstkamer in de smaakvallen bij de gasten?

In Appelscha in Friesland runnen Ingrid en Anton hun landelijke Bed and Breakfast 'Sela'. Ze ontvangen hun gasten op hun enorme tuinencomlex dat ze in de 35 jaar dat ze er wonen hebben opgebouwd. De gasten doen samen een zangworkshop, om een onderling band te creëren. 


 • Vrijdag 9 januari, Bed & Breakfast Noord-Holland, Zeeland en Brabant 

Tijdens deze Bed & Breakfast uitzending van 9 januari 2015 worden B&B's in Noord-Holland, Zeeland en Brabant getest.

Aan de kust in Noord-Holland runnen Lia en Horst runnen een Bed and Breakfast 'Pension Heydenreich' in Wijk aan Zee. Lia groeide op in een pension, dus kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Ze organiseren een historische wandeling als activiteit.

In Zeeland ligt de tweede Bed and Breakfast 'Sint Anna' aan de Oosterschelde in Yeseke. Maartje en Meinte runnen hier in een voormalige kerk in Zeeland hun Bed and Breakfast. Ze gaan als activiteit varen op een Mosselkotter. 

Tot slot bezoeken de eigenaren de Bed and Breakfast van Tonnie en Kees in Brabant. Op een trekker van hun 'Bed and Breafast Den Heijkant' maken ze een rondrit. Daarnaast introduceren ze streekproducten aan hun Bed & Breakfast. 

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!