Bed & Breakfast Te Koop in België

Geplaatst op: 16 januari 2018

U wilt een Bed and Breakfast in België kopen of verkopen. Dan biedt deze rubriek Bed & Breakfast Te Koop in België een mooi overzicht. Steeds meer mensen starten in België een B&B. Daardoor neemt de vraag naar bestaande B&B's en voor Bed en Breakfast geschikte objecten gestaag toe. Tegelijkertijd zijn er ook mensen die hun Bed and Breakfast in België willen verkopen. Of mensen die een pand in de verkoop hebben dat uitermate geschikt is voor de start van een Bed en Breakfast.

Bed & Breakfast Te Koop in Vlaanderen (België)

In Vlaanderen op zoek naar een Bed and Breakfast Te Koop of wilt u juist een pand verkopen? De regio's waar wij binnenkort panden te koop aanbieden zijn Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. Vlaanderen is populair voor een weekendje weg in een Bed and Breakfast. Daarom wil men graag panden in de buurt van steden als Antwerpen, Hasselt, Gent, Leuven en Brugge kopen om een Bed en Breakfast in te starten. Daarnaast worden hier binnenkort ook panden aangeboden in meer landelijk gebied in België.

Bed and Breakfast Te Koop Lanaken (Vlaanderen)

B&B in Lanaken Te Koop, Kesselt- Lanaken, Limburg (VERKOCHT!)

Vraagprijs    €399.000,- k.k.
Adres    Smisstraat 45, 3620 te Kesselt-Lanaken
Type woning    Vrijstaande woning
Oppervlakte    woning 355 m²  / perceel 694 m²
Aantal kamers    7 kamers 5 gastenkamers
Website    www.immofair.be

bed and breakfast masstricht limburg te koop

Deze Bed & Breakfast is onlangs verkocht en stond ook geadverteerd in ons overzicht ‘Bed & Breakfast Te Koop in Nederland’. De rest van de tekst is daar nog te vinden. 

 

Bed and Breakfast Te Koop Antwerpen (Vlaanderen)

Wilt u een Bed and Breakfast kopen in Antwerpen (Vlaanderen) in België? Dan biedt deze rubriek u binnenkort interessant aanbod. Uw B&B hier te koop aanbieden? Dat kan! Lees onderaan de pagina hoe u de informatie kunt insturen.

Bed en Breakfast Te Koop Limburg (Vlaanderen)

Een B&B in Limburg kopen of verkopen? Dat kan met deze rubriek Bed & Breakfast Te Koop in België. Adverteer uw B&B nu met korting!

Bed and Breakfast Te Koop Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen op zoek naar een Te Koop staande Bed and Breakfast? Wij verzamelen het aanbod van Bed & Breakfast Te Koop in België.

Bed en Breakfast Te Koop Vlaams-Brabant (Vlaanderen)

Op zoek naar een B&B in Vlaams-Brabant om te kopen? Binnenkort vindt u hier het volledige Te Koop staande overzicht van Vlaams-Brabant. Adverteren in de rubriek Bed & Breakfast Te Koop in België kan nu met korting!

Bed and Breakfast Te Koop  West-Vlaanderen

Ook in West-Vlaanderen staan uiteraard B&B's Te Koop. Zoekt u een Bed and Breakfast of wilt u een Bed and Breakfast in West-Vlaanderen verkopen? Als u de gegevens nu instuurt kunt u met korting in de rubriek Bed & Breakfast Te Koop in België adverteren.

Bed & Breakfast / Gîte in Wallonië Te Koop

Wilt u een Bed and Breakfast kopen in Wallonië, het Franstalige deel van België? Dan heeft u de keuze uit vijf Waalse provincies om een B&B of Gîte te kopen. Vind B&B's in Waals-Brabant, Hennegouwen, Luik (Liëge), Luxemburg (Luxembourg) of Namen die te koop staan.

Bed & Breakfast Luxemburg (België) Te Koop

Bed & breakfast te koop in de Belgische Ardennen, Provincie Luxemburg

Vraagprijs:    € 349.000,- k.k.
Adres:    Rue Haute 10, 6997 Mormont (gemeente Erezee)
Type woning:    Vrijstaande woning
Oppervlakte:    perceel 836 m² 
Aantal kamers:    9 kamers, 5 gastenkamers

Droomt u ervan ook om in een prachtige omgeving met mooie uitzichten iets leuks te beginnen, een eigen B&B waar je veel mensen mag ontvangen en het hun naar de zin te maken?

Dit is uw kans. Na 11 jaar wordt het voor ons tijd voor iets anders. Met veel plezier hebben we onze B&B gehad en vele mensen mogen ontmoeten. Vrienden aan overgehouden, dat is toch geweldig.

Wij hebben een half vrijstaand voormalig boerderijtje. Kom binnen in de gang en links is de gezellige salon voor de gasten, met de lange eettafel, waar veel mooie momenten zijn langsgekomen. Terug in de gang is aan de rechterkant onze woonkamer met daarachter de keuken, die van alle gemakken voorzien is.

De trap op naar de 1e verdieping, hier zijn 3 gastenkamers, allen een douche en toilet, eigen slaapruimte met berging en badkamer. Kleine linnenkamer. Op de 2e verdieping zijn 2 ruime gastenkamers, met douche en toilet, op de etage is nog een kleine hobbykamer. Geniet van de geheel omheinde tuin met diverse zitjes en het prachtige uitzicht. Wandelmogelijkheden zijn er vanaf het huis.

In onze B&B staan we klaar voor iedereen, maar ook mensen met honden, die waren en zijn nog steeds van harte welkom. Van ons kunt u het adressenbestand krijgen, zit bij de prijs in. Naam van ons is echt verbonden aan onszelf en blijft van ons.

Heeft u interesse?  Neem vrijblijvend contact met ons op per mail, maar leuker is het per telefoon, dat praat wat makkelijker. 

E-mail: info@chezmaranoa.be
Telefoon: +324874-91614 of +3286-389255
Website: www.chezmaranoa.be


Bed and Breakfast in de Belgische Ardennen, Grandmenil, in provincie Luxemburg (België) Te Koop: (DEFINITIEF) VERKOCHT

Type woning: 8 slaapkamers, waarvan 4 gastenkamers (3x 2tot3-persoons en 1x 5-persoons)
Oppervlakte: woning 350 m²  / perceel 2540 m² 
Aantal kamers    9 kamers / 6 gastenkamers