Bed en Breakfast aan de Kust van Nederland

Geplaatst op: 25 april 2017

Vind hier alles over Bed en Breakfast aan Zee. U wilt een Bed and Breakfast aan de kust van Nederland boeken om te genieten van het strand en de zee? Dan bent u hier op de juiste plaats. Een B&B aan de kust is natuurlijk erg leuk om als stel te boeken. Wat dacht u van een romantische strandwandeling aan zee in Nederland. Al dan niet met uw trouwe viervoeter, want wanneer u een Bed en Breakfast met hond wilt boeken, wordt uw hond bij sommige B&B's aan de kust gewoon toegelaten. En extra mooi: een Bed and Breakfast is vaak voordeliger dan een hotel aan de kust. Onze B&B's liggen aan de zee of dicht bij zee van Nederland en zij hebben vaak mooie last minute aanbiedingen.

Uw B&B aan Zee hier gratis vermelden?

Met deze pagina bereiken wij duizenden toeristen die op zoek zijn naar een B&B aan de kust. Heeft u een mooie B&B aan de kust? Dan kunnen we uw B&B hier gratis met korte tekst en foto vermelden.

Neem contact met ons op om u aan te melden en stuur direct een unieke (!) omschrijving van uw B&B in max. 100 woorden! Teksten die u reeds elders op internet heeft staan worden niet geplaatst, omdit dit onze positie in Google schaadt!

Uw B&B aan Zee gratis uitgebreid online? 

Heeft u een Bed and Breakfast in: Katwijk aan Zee, Scheveningen, Egmond aan Zee, Callantsoog, Zandvoort, Bloemendaal, Bergen aan Zee, Den Helder of in Zeeland? Dan profiteert u met promotiecode AANZEE van één jaar gratis deelname aan Bedandbreakfastboeken.nl. Daarna wordt het account automatisch verlengd voor het reguliere tarief ad €35,00 per jaar inclusief BTW, maar tussentijds opzeggen is uiteraard mogelijk. B&B aanmelden?

B&B in Nederland aan de kust

Overnachten in een B&B aan de kust van Nederland is populair. Bij het boeken van een Bed and Breakfast in Nederland aan de kust zijn er verschillende plekken waar u in Nederland terecht komt. Zo kunt u een Bed en Breakfast boeken in Zuid-Holland, maar behoort een verblijf in een B&B in Zeeland of Noord-Holland ook tot de mogelijkheden. Welke plek aan de kust u ook kiest, belangrijk is natuurlijk dat u heerlijk een weekendje kunt uitwaaien om tot rust te komen. Lees snel verder waar u aan de Nederlandse kust zoal B&B's kunt boeken.
kust nederland zee bed and breakfast b&b nederland

B&B aan de kust van Zuid-Holland (Nederland)

Als u  in Nederland een Bed en Breakfast aan de kust van Zuid-Holland gaat boeken, heeft u keuze uit verschillende plaatsen. Wij hebben ons aanbod van Bed and Breakfast in Zuid-Holland zorgvuldig geselecteerd.

B&B Goeree-Overflakkee Zuid-Holland: De Snoeperij

Bekijk direct de pagina van B&B Goeree-Overflakkee: De Snoeperij / Het Kabinet in Dirksland (Zuid-Holland).

Bed en Breakfast Katwijk boeken?

Veruit de bekendste plekken aan het strand zijn natuurlijk Katwijk aan Zee. Uw Bed en Breakfast aan de kust in Katwijk (ZH) kunt u hier eenvoudig boeken. Het is een goed alternatief voor een hotel, pension of huisje in Katwijk. Geniet dus van een B&B in Katwijks of kies voor een andere accommodatie uit ons bestand van Bed and Breakfast in Zuid-Holland.

Bed en Breakfast Den Haag / Scheveningen boeken?

Wat dacht u van een weekendje aan de kust verblijven in Den Haag of Scheveningen, u zit dan meteen bij één van de bekendste badplaatsen van Nederland. U hoeft zich er niet te vervelen, zo heeft VVV Katwijk volop tips voor een dagje of weekendje weg. Ook populair in Nederland is de musical Soldaat van Oranje die draair in de TheaterHangaar in Katwijk aan Zee. Andere badplaatsen waar u een Bed en Breakfast in Zuid-Holland kunt boeken zijn Kijkduin en Bed & Breakfast Noordwijk.kust scheveningen bed and breakfast zee b&b zuid holland nederland

B&B aan kust Noord-Holland (Nederland)

Bed and Breakfast boeken aan de  kust van Noord-Holland? Een overnachting aan de kust boeken kan ook uitstekend in een Bed and Breakfast in Noord-Holland. Badplaatsen als Zandvoort, Bloemendaal, Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en Den Helder ontvangen jaarlijks vele toeristen die komen vanuit een B&B genieten van het strand en van de zee. De provincie Noord-Holland heeft namelijk veel meer te bieden dan onze hoofstad Amsterdam alleen.

Bed and Breakfast Egmond aan Zee boeken

Een aantal van de mooiste Bed and Breakfasts aan de kust liggen in Egmond aan Zee. Er is in Egmond aan Zee namelijk van alles te beleven. Het dorp van Egmond aan Zee is geplaatst achter de duinen en hier zijn leuke winkeltjes en terrasjes te vinden. Verder kan men hier de strand van Egmond aan Zee bezoeken. In de natuur kan men wilde oerossen of paarden tegen komen. Een overnachting in een Bed en Breakfast in Egmond aan Zee biedt dus veel mogelijkheden. Zo kunt u van de natuur genieten, maar kunt u ook gezellig in het dorp winkelen.

kust egmond aan zee nederland bed and breakfast kust

Bed and Breakfast bij Callantsoog

In Petten in Noord-Holland, ligt vlakbij Callantsoog Bed & Breakfast Bakhuis aan Zee. Het is een prima accommodatie als u er een paar dagen tussenuit wilt en wilt genieten van de zee in Nederland.

Dagje Zandvoort in een Bed & Breakfast boeken?

Zandvoort is natuurlijk fantastisch voor een verblijf aan de kust, maar Zandvoort is ook een dorp dat bomvol met geschiedenis is. In 1824 kwamen grootgrondbezitters bij elkaar om voor Zandvoort een betere toekomst te creëren. Tot 1828 groeide het dorpje zo hard, dat er besloten werd om een badhuis te plaatsen. Hier werd water uit de zee gehaald om dit in het badhuis te gebruiken. Tegenwoordig is dit een mooi gebied aan zee waar u kunt overnachten in Bed and Breakfasts om te genieten van de omgeving. In Zandvoort kunt u ook genieten van prachtige natuurparken, waar dieren zoals herten te zien zijn. Een Bed en Breakfast boeken in Zandvoort biedt dus niet alleen de strand en zee, maar ook veel cultuur en natuur.

kust zandvoort noord holland bed and breakfast zee nederland

Weekendje Bloemendaal (Bed and Breakfast Noord-Holland)

Bloemendaal is een prachtig plek aan de kust van Noord-Holland in Nederland. Het is een zeer populaire badplaats dat een opvallende stijl heeft. Bloemendaal is namelijk omringd met veel natuur zonder bebouwing. Hierdoor kunt u volop genieten van de natuur en wordt dit niet verstoord door gebouwen. Als u van de natuur houdt en minder van steden, is Bloemendaal de ideale plek om een Bed en Breakfast aan zee te boeken. Verder is het 4,3 kilometer lange strand een uitstekende plek voor andere activiteiten, zoals frisbee, vliegeren of kitesurfen. Een Bed and Breakfast in Bloemendaal geeft u dus niet alleen de mogelijkheid om te genieten van de natuur, maar ook de mogelijkheid om activiteiten aan de kust uit te voeren.

bed and breakfast aan zee nederland kust bloemendaal

Er op uit in Bergen aan Zee in een Bed en Breakfast

Ook Bergen aan Zee is met haar bijzondere natuur en cultuur een perfecte plek als u een Bed and Breakfast aan de kust wilt boeken. Bergen aan Zee is één van de populaire plaatsen aan de Noordzeekust. Men kan hier op het strand lekker luieren of meedoen aan watersporten. Bed and Breakfast zijn zeer gastvrij en is dus een leuke ervaring. De natuur kan men in de zomer genieten op het strand in een zwembroek, maar ook in de herfst kan men hier wandelen en uitwaaien. Bergen aan Zee is de ideale plek om te genieten van vrije tijd alle seizoenen lang. Tot slot kan men in Bergen aan Zee genieten van de muzikale evenementen in de zomer en van de musea en Zee Aquarium het hele jaar door.

kust bergen aan zee bed and breakfast nederland

Den Helder vanuit een Bed and Breakfast aan de kust

Den Helder heeft een mooi strand, natuurreservaten, een haven met een grote geschiedenis en is dus de ideale plek om een Bed and Breakfast aan de kust te boeken. Den Helder ligt op het noordelijkste puntje van Noord-Holland waar men kan genieten van de zee en geschiedenis. Mensen komen hier vaak naartoe om in Bed and Breakfasts aan Zee te genieten van de prachtige stad. Vooral tijdens de zomermaanden zijn er vele activiteiten in de stad. Zo zijn er vlootdagen, markten en theatervoorstellingen die iedereen kan bezoeken. De stad biedt een stukje natuur met haar natuurreservaten en een stukje cultuur met haar traditionele activiteiten, zoals de vlootdagen. Overnachten in Den Helder in een Bed and Breakfast is de ideale plaats voor wanner u een balans zoekt tussen natuur en cultuur.

zee bed and breakfast den helder kust zandvoort nederland noord holland

 

B&B aan de kust Zeeland

Wie een Bed en Breakfast aan het strand en aan de zee in Nederland wil boeken denkt ook aan Zeeland. Niet alleen omdat deze provincie in Nederland de 'zee' in de naam heeft zitten, maar ook omdat het de waterrijkste provincie van ons land is. Een Bed and Breakfast in Zeeland ligt namelijk vaak op één van de 7 eilanden van Zeeland. U vindt B&B's in Cadzand en Domburg en Breskens, maar Vlissingen, Oostkappelle en Renne zijn natuurlijk ook populaire badplaatsen. Wij hebben een geweldig aanbod van B&B in Zeeland geselecteerd. Lees verder over onderstaande eilanden van Zeeland:

  • Schouwen-Duiveland
  • Walcheren
  • Noord-Beveland
  • Zuid-Beveland
  • Tholen & Sint Philipsland
  • Zeeuws-Vlaanderen

zee eilanden zeeland kust bed and breakfast aan strand b&b

De eilanden van Zeeland: Goeree-Overflakkee

Bed and Breakfast in Goeree-Overflakkee betekent overnachten op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Officieel hoort het eiland bij Zuid-Holland, maar het wordt ook vaak gezien als het noordelijkste eiland van Zeeland. Het eiland waar u geweldig in een Bed en Breakfast kunt overnachten, ademt dan ook de sfeer van de Zeeuwse eilanden. Zee (de Noordzee), strand en landschappen zoals polders en duinen, maken Goeree-Overflakkee tot een een ideaal gebied om te recreëren vanuit een B&B. Het is een fantastische omgeving om te fietsen en wandelen langs het kilometerslange strand, maar ook kunt u er zwemmen, surfen, zeilen, vissen of duiken. Kortom; het eiland Goeree-Overflakkee is een perfecte plek om een Bed and Breakfast te boeken.

goeree overflakkee bed en breakfast aan zee in zeeland b&b aan kust

B&B op Schouwen-Duiveland in Zeeland

Een B&B in Schouwen-Duiveland is perfect voor een korte vakantie aan de kust. Verbonden en omringd door water is het Zeelandse eiland Schouwen-Duiveland een bijzondere plek om te overnachten in een Bed and Breakfast aan Zee. Schouwen-Duiveland ontstond oorspronkelijk uit vier eilandjes, maar door verzanding en inpoldering werd het eiland van tegenwoordig ontstaan. Vanwege de natuur en de dorpjes op het eiland, is dit de ideale plek voor een Bed en Breakfast aan strand en zee. U kunt hier heerlijk genieten van zalige zeevruchten zoals de Oosterscheldekreeft, de zeekraal, de mossels en oesters tijdens uw verblijf vanuit een Bed and Breakfast aan Zee. Vanwege de aantrekkingskracht van de Noordzee, Oosterschelde en Grevelingen is dit de ideale plek om een Bed and Breakfast te boeken.

bed en breakfast aan zee kust schouwen duivelland zeeland

Bed en Breakfast Walcheren in Zeeland boeken

Ontdek de kust van Nederland vanuit uw Bed and Breakfast in Walcheren in Zeeland. Walcheren is een mooi Zeeuws eiland waar veel te beleven valt tijdens een verblijf bij een Bed en Breakfast aan Zee. U kunt genieten van schone stranden, oude dorpen, volle winkelsteden en goede fietspaden tijdens uw verblijf in een Bed and Breakfast. Walcheren staat erom bekend dat er genoeg activiteiten te doen, zelfs wanneer het veel regent en waait. Vanwege de unieke schone stranden van het Zeeuwse eiland is het een unieke plaats om een Bed and Breakfast te boeken. Walcheren heeft een goede sfeer vanwege de levendige winkelsteden en gezellige cafés, dus dit zeker een overnachting in een Bed and Breakfast waard.

strand bed en breakfast aan zee walcheren zeeland kust b&b

Bed and Breakfast Noord-Beveland in Zeeland

Boek een Bed and Breakfast in Noord-Beveland (Zeeland) en geniet van de kust van Nederland. Noord-Beveland is, net als andere Zeeuwse eilanden, omgeven door water. Op dit Zeeuwse eiland zijn er veel rijks- en oorlogsmonumenten te vinden. Dit is daarom de ideale plek om te overnachten in een Bed en Breakfast als u van geschiedenis houdt. Maar Noord-Beveland heeft meer te bieden dan alleen haar geschiedenis. In Noord-Beveland kunt u namelijk ook genieten van een groene natuur en er is altijd de mogelijkheid om te genieten van een boottocht. Als u van de geschiedenis en een mooie natuur wilt genieten, dan is Noord-Beveland de ideale plaats om een Bed and Breakfast te boeken.

kust b&b noord beveland bed en breakfast aan zee nederland

Bed and Breakfast boeken in Zuid-Beveland (Zeeland)

Zuid-Beveland biedt u de beste Bed and Breakfast locaties als u op zoek bent naar een Bed en Breakfast aan kust met leuke traditionele activiteiten en geschiedenis. Zuid-Beveland heeft namelijk tradities zoals de Bietentocht, waar jaarlijks platbodems varen die elke morgen bieten aan bord worden gebracht in rieten manden. Verder heeft Zuid-Beveland één van de mooiste polderlandschappen van Nederland. Door de lange strijd tegen het water zijn mooie dijken en polders ontstaan, waardoor dit een lekkere rustgevende plek is waarvan je kan genieten in een Bed and Breakfast aan Zee. Als u meer over Zuid-Beveland wilt weten, kunt u een Bed and Breakfast boeken.

zuid beveland zeeland bed and breakfast nederland aan zee kust

Tholen & Sint Philipsland: B&B in Zeeland

Ontdek de Nederlandse kust vanuit Tholen en Sint Philipsland.  Het Zeeuwse eiland Tholen zit bomvol met prachtige landschappen, waarvan u fietsend en lopend van kan genieten. Voor een rustige overnachting is Tholen de ideale plek voor een Bed and Breakfast aan Zee. Eén van de mooiere gebieden van de gemeente Tholen is Sint Philipsland. In dit gebied zijn veel oude kerken waar men rustig van kan genieten. Verder kunt u in Tholen ook genieten van natuurexcursies. Hier komt u meer te weten over eb en vloed en worden plaatsen bezocht waar alleen een gids van Staatsbosbeheer mag komen. Dus houdt u van oude monumenten en kerken en vindt u het interessant om een natuurexcursie mee te maken? Boek dan een Bed and Breakfast aan kust en zee in Tholen & Sint Philipsland.

Tholen Sint Philipsland B&B nederland Zeeland aan zee en kust

Bed en Breakfast Zeeuws-Vlaanderen in Zeeland boeken?

Overnachten aan de kust in Zeeuws-Vlaanderen? Wilt u overnachten bij een Bed en Breakfast op de grens van Nederland en België? Dan is de ideale plaats hiervoor in Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen is het zuidelijkste gedeelte van Zeeland en ligt tegen de grens van België aan. Zeeuws-Vlaanderen zit bomvol met cultuur en tradities van oude steden, gecombineerd met veel zee- en strandplezier. Als u hier wilt overnachten, kunt u een Bed and breakfast boeken. Hierdoor kunt u genieten van de natuur, cultuur en van de sfeervolle steden in Zeeuws-Vlaanderen. Hiervoor wordt er ook de mogelijkheid geboden om een Bed en Breakfast aan Zee te boeken.

zeeuws vlaanderen bed and breakfast nederland zee b&b zeeland kust

Kindvriendelijke B&B aan de kust boeken?

Wilt u met kinderen een vakantie aan Zee beleven en met kinderen overnachten in een Bed and Breakfast aan de kust? Dat kan! Er zijn veel verschillende Bed en Breakfasts aan Zee die kindvriendelijk zijn en die te boeken zijn op onze website. Deze Bed and Breakfasts liggen zeer dicht bij het strand en bij de stad. Deze Bed and Breakfasts zorgen ervoor dat kinderen zich goed kunnen vermaken tijdens het verblijf en dat er ook kindermenu’s aanwezig zijn in haar restaurants. Verder kunnen kinderen zich vermaken door een zwembad of speelplaats. In deze Bed and Breakfasts kunnen families genieten van de zee zonder zorgen te maken over hun kinderen. Op deze manier heeft iedereen het naar zijn zin en kan iedereen rustig van zijn verblijf in een Bed and Breakfast genieten.

strand kindvriendelijke bed en breakfast nederland aan kust met kinderen zee

Met hond B&B aan de kust in Nederland boeken?

Wilt u in Nederland een B&B aan de kust met hond boeken? Dat kan bij sommige B&B's gewoon. Bij veel hotels en pensions worden honden niet toegelaten, maar in overleg is er bij onze Bed en Breakfast locaties vaak veel mogelijk. Zo kunt u heerlijk in Nederland met uw hond genieten van het strand en de zee in Zuid-Holland, Noord-Holland en Zeeland. Aarzel dus niet en boek een Bed en Breakfast aan Zee met uw Hond. Maak gebruik van onze gratis functie 'contactverzoek' om uw vraag aan de eigenaar te stellen, zodat u er snel met uw hond aan zee tussenuit kunt.

met hond bed and breakfast aan kust en strand zee nederland

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!