Groene Bed & Breakfast Vlag

Geplaatst op: 20 september 2016

Daar is hij dan: onze eigen Bed & Breakfast-vlag! Deze groene Bed & Breakfast-vlag is er speciaal voor B&B's die bij Bedandbreakfastboeken.nl zijn aangesloten. Voor onze B&B vlag betaalt u geen jaarlijkse kosten, maar slechts een éénmalige bijdrage.

Onze B&B-Vlag ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Actie: Bij 2-jarige deelname

Op dit moment is er een speciale actie. Meldt u zich voor 2-jarige deelname aan op de website, dan ontvangt u onze B&B-vlag geheel gratis! Gebruik bij uw aanmelding de tijdelijke promotiecode: vlag

Al deelnemer?

Bent u al deelnemer en wilt u ook een gratis vlag? Neem contact met ons op en geef alvast aan dat u met 2 jaar gaat verlengen op uw verlengdatum, dan ontvangt u onze B&B-vlag natuurlijk ook gratis!

Over de B&B Vlag

Onze B&B Vlag geeft aan dat u bij Bedandbreakfastboeken.nl bent aangesloten. De vlag geeft uw B&B een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat uw B&B door gasten wordt opgemerkt. De vlag is 100x50x50 cm en past aan iedere standaard gevelvlaggenstok.

Heeft u nog geen vlaggenstokhouder of vlaggenstok? Praxis verkoopt online een aluminum vlaggenstokhouder voor €2,63 en een vlaggenstok voor €4,95.

bed and breakfast vlag, vlag b&b

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!