Bed and Breakfast ideaal voor kort verblijf

Geplaatst op: 20 november 2015

Een Bed and Breakfast is ideaal voor een kort verblijf. Een bungalowpark is vaak enkel voor een midweek of week te boeken en een hotel is vaak te prijzig. Voor wie slechts één of twee nachten erop uit wil is het boeken van een kort verblijf in een Bed and Breakfast ideaal. Uiteraard zijn ook langere verblijven gewoon mogelijk.

Kort verblijf in Nederland

Nederlanders kiezen steeds vaker voor een korte vakantie in eigen land. Op die manier kan men voordelig een weekendje of nachtje weg. De meeste B&B's in Nederland waar een kort verblijf geboekt wordt zijn gevestigd in Gelderland en Noord-Holland. Ook in het Noorden van het land - in Groningen, Friesland en Drenthe - zijn verhoudingsgewijs veel van deze accommodaties te vinden. Ook vanuit het buitenand kiest men steeds vaker voor een korte vakantie in Nederland. 'De markt voor korte vakanties stijgt' weet ook NBTC Holland Marketing. Er is vooral een grote groei te zien van Duitsers, Belgen en Britten. Onder buitenlandse toeristen zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag het populairst.

Kort verblijf in Europa

U zult het wellicht niet meteen denken, maar ook over de grens genieten steeds meer Nederlanders van een Bed & Breakfast. Velen boeken een kort verblijf net over de grens in Duitsland of België, maar ook een korte vakantie in Italië, Spanje of Frankrijk behoort tot de mogelijkheden. Wie op tijd boekt kan steeds voordeliger een vliegticket naar Europese bestemmingen boeken. Zo is een kort verblijf in het buitenland ook steeds bereikbaarder.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!