Bed and Breakfast in stationsgebouw Abcoude

Geplaatst op: 20 juli 2015

Er komt een Bed and Breakfast in Abcoude in het oude stationsgebouw aldaar. Onlangs werd gestart met de renovatie van dit monumentale gebouw. Naar verwachting opent de nieuwe Bed and Breakfast "De Witte Dame" haar deuren in april 2016.

Villa Oldenhoff

De nieuwe Bed and Breakfast is een initiatief van Hans van Blokland van de reeds bestaande Bed and Breakfast Villa Oldenhoff. Met de B&B in het stationsgebouw van Abcoude wordt het aantal kamers uitgebreid.

Monumentaal karakter

Tijdens de renovatie wordt het monumentale karakter van het pand uit 1871 zo goed mogelijk behouden. Tegelijkertijd wordt de accommodatie net als Villa Oldenhoff smaakvol en comfortabel ingericht. De B&B is gunstig gelegen op loopafstand van zowel het centrum als het station. Daarnaast ligt de B&B aan een wandelroute langs het Gein.

"Ontmoetingsplek"

In Bed and Breakfast De Witte Dame worden tien kamers voor overnachtingen gerealiseerd. Daarnaast krijgt de B&B een zaal die plaats biedt aan vijftien personen voor vergaderingen. Niet alleen zijn gasten welkom om te overnachten of te vergaderen in de Bed and Breakfast; ook is het voor iedereen mogelijk om binnen te lopen om gebruik te maken van ontbijt, lunch of diner. Daarmee wordt de Bed and Breakfast volgens Van Blokland ook een ontmoetingsplek voor bewoners van Abcoude. 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!