Bed and Breakfast met hart voor zorg

Geplaatst op: 25 januari 2014

Een nieuwe Bed and Breakfast in Brabant gaat het gastheerschap combineren met zorg. In het plaatsje Budel vlakbij Eindhoven wordt nog hard gewerkt om een voormalige dagbestedingslocatie om te dopen tot Bed and Breakfast.

De zorg verdwijnt dus niet op deze locatie: eigenaar Frans van Boxtel (43) heeft er het volste vertrouwen in dat zijn zorg-bed and breakfast medio februari geopend kan worden. De nieuwe Bed and Breakfast in Budel draagt de naam ‘Kokoro’, wat ‘hart’ betekent in het Japans. Met hart voor zorg wil Van Boxtel zijn accommodatie gaan runnen. In de B&B, die plaats biedt aan maximaal 19 gasten, worden zeven gastenkamers gerealiseerd, waarvan er vier extra zorgfaciliteiten hebben. Naast de gasten kamers hebben de gasten de beschikking over een gezamenlijke ruimte en een keuken.

Volgens de eigenaar is het vanwege de omvang officieel geen Bed and Breakfast. Toch kiest hij bewust voor deze naam. Van Boxtel: "Het is de de laagdrempelige sfeer en beleving van een Bed and Breakfast die ik nastreef." De accommodatie ligt midden in het centrum van Budel. Gasten kunnen er dus makkelijk opuitgaan.

Voor gezinnen met ouders of kinderen die zorg nodig hebben is de B&B ideaal. Mensen die moeten aansterken na een verblijf in het ziekenhuis of mensen die op een wachtlijst voor een verpleeghuis staan zijn ook meer dan welkom. Geïnteresseerden kunnen hun zorgverzekeraar om goedkeuring vragen, om de zorg te vergoeden. Van Boxtel gaat in principe de zorg zelf aan de gasten verlenen, maar er zijn ook contacten met zorginstellingen in de omgeving. Kamers zijn betaalbaar: vanaf €65,00 logeert u er met twee personen. 

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!