Eigenaar Villa BBB genomineerd

Geplaatst op: 08 november 2012

De eigenaar van Villa BBB, een Bed and Breakfast in Oosterhout, Britt Willemsen, is genomineerd in de talentenlijst van Viva400 in de categorie Business.

Jonge succescolle vrouwen
Deze lijst bestaat uit vierhonderd jonge, succesvolle vrouwen uit diverse sectoren. Britt Willemse studeerde aan de Hogere Internationale Hotelmanagementschool en werkte daarna voor verschillende hotels. Onlangs startte zij op 24-jarige leeftijd haar eigen Bed & Breakfast  in het Brabantse Oosterhout.

Vaker in de prijzen
Villa BBB was ook te zien in het tv-programm ‘Bed & Breakfast’ bIj omroep Max waarbij ze de eerste prijs in de aflevering won. Willemse  won met haar Bed and Breakfast meerdere prijzen zoals de prijs 'Eropuit in Eigen Land' 2011 & 2012 in de categorie ‘Beste Bed & Breakfast’ van Nederland.

Villa BBB
Villa BBB biedt volgens Willemse de luxe van een 5 sterrenhotel en de gastvrijheid van een persoonlijke Bed & Breakfast in een prachtige omgeving. Dit in combinatie met de verschillende arrangementen maakt de B&B heel uniek. De Bed and Breakfast is te boeken bij bedandbreakfastboeken via deze link.

Bedandbreakfastboeken.nl feliciteert Britt Willemse van harte met haar nominatie!
 

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!