Geen Bed & Breakfast 'tulpen' voor B&B in Katwijk

Geplaatst op: 28 mei 2014

Een domper gisteren voor eigenaresse Anita van de Camp  van Bed & Breakfast de Liefkeshoek in Katwijk. De Bed & Breakfast zou die morgen gecertificeerd worden door de Stichting Bed & Breakfast Nederland.  Maar door enigheid met de mysteryguest gingen de certificering aan haar neus voorbij. 

Persbericht was al verstuurd
Bijzonder blijft dat al voor het bezoek van de mysteryguest een persbericht verstuurd werd met als titel: 'Bed & Breakfast de Liefkeshoek in Katwijk krijgt dinsdagochtend 5 tulpen!'. Dat gebeurde onder embargo door Leo Voortman van de Stichting Bed & Breakfast Nederland, zo bericht De Gelderlander. Ook de burgemeester van Katwijk was al voor de certificering opgetrommeld. Hij zou de nietsvermoedende eigenaresse het nieuwtje komen vertellen. De burgemeester bleef thuis en de classificatie werd niet verricht. 

Onenigheid met 'mystery' guest
Mysteryguest Voortman kreeg de avond voor de certificering 'onenigheid' met de eigenaresse. 'Toen heb ik het maar afgeblazen', vertelt hij aan De Gelderlander. Eigenaresse van de Camp kreeg argwaan aangezien de 'mysteryguest' had aangegeven had dat hij een zakelijke bespreking in Cuijk zou hebben. Toen hij de sleutel wilde, vroeg ze hem om vooruit te betalen. Dat weigerde hij. In eerste instantie dacht ze dat het een oplichter was, maar op een gegeven moment ging er wat dagen: 'Ik weet dat de B&B-organisatie, waar ik lid van ben, met mystery guests werkt.'

Stichting: 'Vervelend'
De stichting laat weten het vervelend te vinden en uit te zoeken wat er is misgegaan bij de certificering. 

'Niet te wachten op tulpen'
De eigenaresse lijkt inmiddels wel klaar te zijn met de tulpen van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De eigenaresse ontmaskerde namelijk 'de mysteryguest', waarop hij niet meer met zijn verblijf door wilde gaan. 'Hij belde de burgemeester af, die zou hier blijkbaar komen ontbijten.' vertelt ze.  'Ik weet niet of ik wel op tulpen zit te wachten van zo'n organisatie."

Bron: De Gelderlander 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!