Vrienden starten B&B en Bierbrouwerij in leegstaand pand

Geplaatst op: 16 maart 2016

Het leukste Bed & Breakfast nieuws van Nederland, lees je via Bed & Breakfast Boeken. De drie vrienden Marc, Stijn en Thibo gaan het doen: een leegstaand pand verbouwen tot Bierbrouwerij, proef- en eetlokaal, verkooppunt voor biologische producten en jawel: een Bed & Breakfast.

'Goed voor toerisme in de regio'

Groede, gelegen in Zeeland heeft er straks met de komst van 'Het Brouwerslokaal' in één keer heel wat toeristische trekpleisters bij. De drie vrienden werken momenteel samen in een groot horecabedrijf in Groede. Voor het leegstaande pand hadden al meerdere ondernemers plannen ingediend, maar dat draaide op niets uit. 'Ons idee zag de gemeente met het oog op het toerisme in de regio wel zitten', aldus de drie vrienden. Ook aan wetgeving is gedacht: alle ruimtes worden van elkaar gescheiden, omdat drank- en horecawetgeving het bijvoorbeeld niet toelaat om alcohol te schenken in een ruimte waar non-food wordt verkocht.

Crowdfudingsactie B&B, brouwerij en proef- en eetlokaal

Binnenkort starten de drie vrienden een crowdfundingsactie om Het Brouwerslokaal te financieren. Tegen het einde van het jaar moet het proef- en eetlokaal openen. Later wordt de onderneming met de overige functies uitgebreid.

Het verhaal van de drie vrienden horen? Bekijk de video:

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!