Bed and Breakfast Langedijke - B&B Friesland

Bed & Breakfast in Langedijke (Friesland)

Bed & Breakfast in Langedijke is hier voordelig te boeken.  Langedijke ligt in de gemeente Ooststellingwerf vlakbij de plaats Oosterwolde in Friesland. Het dorp is ontstaan langs een lange weg. Er staat staat een Klokkenstoel met een klok uit 1300; de oudste klok van Noord- Europa. Voor de laagste prijs boekt u hier een B&B in Langedijke, die ideaal is voor een kort verblijf in Nederland (Friesland).

Bed and Breakfast Friesland, bijzondere overnachting in Langedijke

Op zoek naar een Bed and Breakfast in Friesland? Dan kunt u in Langedijke genieten van een bijzondere overnachting in een Bed and Breakfast. Tijdens uw verblijf in een B&B in Friesland bezoekt u bv. het Nationaal Park Drents- Friese Wold waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen vanuit uw B&B in Langedijke. In uw Bed and Breakfast in Langedijke geniet u van een heerlijk bed en ontbijt. Een Bed & Breakfast in Friesland boekt u hier veilig en vertrouwd online via Bed and Breakfast Friesland.

Bed and Breakfast Klokhuis

Gastenbeoordeling
9,2
Bed and Breakfast Klokhuis in Langedijke, Friesland - Nederland

Langedijke, Friesland, Nederland

Houdt u van het buitenleven en van luxe? Heerlijk bijkomen in Bed & Breakfast Klokhuis! Gelegen nabij het schitterende natuurgebied "Het Drents Friese Wold" ligt deze luxe en moderne…

Per nacht vanaf€ 75,00Bekijk ›