Bed en Breakfast Nijeholtpade - B&B Friesland

Bed and Breakfast Nijeholtpade, B&B Friesland

Een Bed and Breakfast Nijeholtpade boeken? Nijeholtpade is een dorp in de gemeente Weststellingwerf vlakbij de grotere plaatsen Heerenveen en Wolvega en een prima locatie als u op zoek bent naar een B&B in Friesland. In 1399 wordt Hijeholtpade voor het eerst in de geschriften genoemd. Het ligt op een uitloper van het Drents plateau ( de Zanen of de Zanden) in een bosrijke omgeving en is een typisch Stellingwerver coulisselandschap. Het dorp ligt tussen twee gekanaliseerde rivieren de Linde en de Tjonger. Midden door het dorp loopt het gegraven watertje de Scheene. Tijdens uw verblijf in een B&B in Friesland bezoekt u bv. de kerk die dateert uit 1525. Deze was gewijd aan Sint Nicolaas.

Bed en Breakfast Friesland, Nijeholtpade

Wilt u wandelen of fietsen bij Nijeholtpade? Dat is een leuke manier om vanuit een Bed en Breakfast in Friesland de provincie te leren kennen wanneer u er eens bijzonder in Nederland tussenuit wilt. De accommodaties in Nijeholtpade liggen vlakbij een mooi fiets- en wandelgebied. Boek nu een Bed en Breakfast in Nijeholtpade en geniet van een heerlijk bed en ontbijt in één van onderstaande B&B’s!

Logeren bij de ruimte

Logeren bij de ruimte in Nijeholtpade, Friesland - Nederland

Nijeholtpade, Friesland, Nederland

Twee tweepersoonskamers met wastafel in woonboerderij.  Zitruimte met kook mogelijkheid. Met of zonder ontbijt. Gebruik terras bij de zitruimte. Op het erf komt u tegen Boris en Belle onze…

Per nacht vanaf€ 53,00Bekijk ›