B&B Vinkega - Bed and Breakfast Friesland

Bed & Breakfast in Vinkega

Bed & Breakfast in Vinkega is een leuke plek om een weekendje weg in Fiesland te boeken. Een Bed and Breakfast in Friesland boeken is ideaal voor een kort verblijf in Nederland. Vinkega ligt in de gemeente Weststellingwerf vlakbij de plaatsen Wolvega en Noordwolde. Vink verwijst naar “lichte veensoort” waaruit turf werd gemaakt. Vinkega lag ooit tussen de hoge venen en de veengronden in het dal van de Linde. Tijdens uw verblijf in een B&B in Vinkega kunt u de Vinkegavaartplas bezoeken.

Bed and Breakfast Friesland, bijzonder overnachten in Vinkega

Wilt u wandelen of fietsen vanuit een Bed and Breakfast in Friesland? De B&B's liggen vlakbij prachtige stukjes natuur en vergezichten en weilanden omzoomd door mooie singels, die u na een bijzondere overnachting in Vinkega kunt bezoeken. Het traditionele paasvuur, dat al jaren op 1e paasdag wordt ontstoken aan de Zuiderweg is een begrip. Uit de wijde omgeving komen mensen het vuur aanschouwen. Boek nu een Bed en Breakfast in Friesland (Vinkega) en geniet van een heerlijke kamer en ontbijt via Bed and Breakfast Friesland.

B&B de Etage (definitief gesloten)

B&B de Etage (definitief gesloten) in Vinkega, Friesland - Nederland

Vinkega, Friesland, Nederland

Bed en Breakfast "de Etage" ligt in Vinkega (Friesland), net buiten het dorp Noordwolde in zuid-oost Friesland, dichtbij het drie-provinciënpunt  Friesland, Drenthe en Overijssel.…

Noordwolderweg 56
8393 RG Vinkega

Bent u de eigenaar van B&B de Etage (definitief gesloten)?
Registreer hier een uitgebreide vermelding.