Bed en Breakfast Workum - Bed and Breakfast Friesland

Bed en Breakfast Workum, een bijzondere overnachting

Boek Bed en Breakfast Workum nu voordelig via Bed en Breakfast Friesland, de Friesland-rubriek van Bedandbreakfastboeken.nl. Ontdek B&B in Workum en boek meteen voor de laagste prijs van Nederland, rechtstreekt bij de B&B eigenaar. Ook Friesland verkennen? Boek dan een bijzondere overnachting in Workum. 

Bed and Breakfast Friesland, ontdek Friesland vanuit Workum

Workum is een prima locatie voor wie op zoek is naar Bed and Breakfast Friesland. Wij bieden vele Bed and Breakfast-locaties in Friesland aan, waarvan enkelen in Workum. Boek La Dolce Frisia bijvoorbeeld voor de beste prijs van Friesland, en ontdek wat Friesland u te bieden heeft. Steden in Friesland die in de buurt liggen van uw B&B in Workum zijn Bolsward en Sneek. Workum ligt aan het water en is dus ideaal om het water van Friesland te ontdekken. Vind meer B&B's in Friesland via Bed and Breakfast Friesland.

La Dolce Frisia

La Dolce Frisia in Workum, Friesland - Nederland

Workum, Friesland, Nederland

Net buiten het stadje Workum in Friesland en in natuurgebied de "Warkumer Mar" staat het gezellige Chambres & table d'hôtes La Dolce Frisia. Heerlijk overnachten in onze 6 comfortabele,…

Per nacht vanaf€ 79,00Bekijk ›