Bed en Breakfast Metslawier - Bed and Breakfast Friesland

Bed and Breakfast in Metslawier

Bed and Breakfast in Metslawier vinden en boeken voor de beste prijs van Nederland. Een Bed and Breakfast (B&B) in het terpdorp Metslawier boekt u voordelig via Bed & Breakfast Boeken Metslawier ligt in de gemeente Dongeradeel vlakbij de plaats Dokkum in Friesland en is een mooie uitvalsbasis om onze waterrijkste provincie van Nederland te ontdekken. In Metslawier stonden vroeger 3 states waar niks van over is gebleven. Een deel van Metslawier is beschermd dorpsgebied.

Bed and Breakfast Friesland, vanuit Metslawier

Bed and Breakfast Friesland boeken? Metslawier is een mooie locatie als u Friesland wilt verkennen. U kunt een bezoek brengen aan het vlakbij gelegen gezellige stadje Dokkum, dat bekend staat om zijn Dokkumer koffie. Dokkum bezit meer dan 140 rijksmonumenten waaronder de koffiebranderij en de Waag. Het stadhuis dateert uit 1610. In uw B&B in Metslawier in Friesland geniet u van een heerlijk bed en ontbijt. Een Bed & Breakfast in Metslawier boekt u hier voordelig via Bed and Breakfast Friesland.

BinnenInn Buitenuit

BinnenInn Buitenuit in Metslawier, Friesland - Nederland

Metslawier, Friesland, Nederland

BinnenInn LOGEMENTEN voor een vakantie in het mooie Waddengebied tussen Dokkum en Lauwersoog; Een B&B in een voormalig schoolgebouw met heel veel ruimte in elk van de 5 studio's, elk…

Per nacht vanaf€ 100,00Bekijk ›