Bed en Breakfast Oosterzee-Buren - Bed and Breakfast Friesland

Bed and Breakfast in Oosterzee-Buren (Lemmer)

Bed and Breakfast Oosterzee-Buren (nabij Lemmer) in Friesland is direct te boeken voor de laagste prijs van Nederland. Een Bed & Breakfast in oosterzee-buren (Eastersee) boekt u dus voordelig via Bed & Breakfast Boeken. Oosterzee-buren ligt in de gemeente Lemsterland vlakbij de plaatsen Echten en Lemmer in Friesland. 

Bed en Breakfast Friesland, bijzondere overnachting in Oosterzee-Buren

Tijdens uw verblijf in een Bed en Breakfast Friesland bezoekt u bv het Roorda- monument. Wilt u vanuit uw B&B in Friesland wandelen of fietsen in Friesland bij Oosterzee- buren? De accommodaties in Oosterzee-Buren liggen vlakbij het Tjeukermeer, het grootste meer van Friesland en zijn daarom erg in trek voor een vakantie in Nederland. Vanaf de Gietersevaart kunt u een wandelroute van 7,5 km maken. In uw B&B in Oosterzee-buren geniet u natuurlijk ook van een heerlijk bed en ontbijt! Bekijk voor meer B&B's in Friesland ook de pagina Bed en Breakfast Friesland.

B&B Het Friese Achterhuis

Gastenbeoordeling
9,6
B&B Het Friese Achterhuis in Oosterzee-Buren, Friesland - Nederland

Oosterzee-Buren, Friesland, Nederland

B&B Het Friese Achterhuis is sfeervolle Bed and Breakfast in Oosterzee-Buren. Deze Bed and Breakfast in Friesland ligt in een waterrijke omgeving, vlakbij het Tjeukemeer en het Ijsselmeer. De…

Per nacht vanaf€ 47,00Bekijk ›